барам еден филм вчера го даваа на атб се работеше за еден црнец кој мислам дека беше избеган од затвор и бара помош од неговииот најдобар другар белец кој му ја чуваше ќерката.заедно со него бега од едни луѓе еден маж и една жена кои сакаат да дојдат до парите и тоа девојчето со принцот вилијам како мал (во филмот) ќе им прават беља на на тој мажот и жената.знам дека тој белецот ќе треба да се маскира како црнец,а црнецот како белец.го знае некој филмов? Фала однапред
@SummerLover тоа беше напишано во контекст дека скоро и да нема таков филм кој го немам гледано. Ете ќе те замолам ако имаш предлог напиши го, ако не остави им простор на другите членови.
@Sfera Еве, може во темата ќе најдеш, има повеќе предлози и мислења. http://forum.femina.mk/threads/Романтични-филмови.2525/ A мои предлози: The Great Gatsby, Autumn in New York, The Vow, Dear John, The Lucky one п.с И кога тагнуваш, гледај да е точен никот
се зачленив само да го најдам филмот. се работи за 15 год. девојче кое е убиено од својот сосед. не умира туку се наоѓа меѓу земјата и небото. има сестра брат помали баба мајка и татко. ве молам филмот е преубав. го гледав 2010 година .
Mean girls, 10 things I hate about you, 17 again, Easy A, The last song, Sleepover, The breakfast club..
Vsushnost crtan film e . Go davaa porano na Prva ,se raboteshe za edna svetulka na koja ke i pregori opashot ,Svetulkata Svetle ja vikaa ,ziveeshe mislam vo Nju Jork ,ili taka nekako. Site svetulki ja otfrlija otkako i pregore opav4eto ,a na krajot i namestija sijali4ka i im go osvetluvashe patot na site.