Ај кажете ми некој филм летен што се одвива и на плажа тинејџески,љубовеен нешто такво ми се гледаааа
Кажете ми во кои комедични филмови така смешни јаки ова она глуми малиот но откачениот Jackson Nicoll? Сакам да видам како глуми детево во филм,а денес беше гостин на Дирдек од Ridicoulousness на МTV и беше мн интересно и откачено мало суштество,па затоа барам филмови кај шо глуми
Да не знаете кој би бил овој филм...се започнува со дебела девојка која здогледува згоден дечко и сака да го има но мисли дека не би можело тоа дека не прилега со нејзиното тело за него ..потоа таа бежба за да ослаби и откако ке ослаби ..го гледа истиот дечко како оди со девојка уште подебела од неа (така нешто е во кратки црти филмот )
Да не го знаете филмот одамна го имам гледано ама до пола само и многу сакам да го гледам цел..Има една типка е преку социјана мрежа запознава двајца дечки и искача и со едниот и со другиот,а тие уствари заедно да ти работеле нешо ко агенти и сеа се борат кој повеќе да ја импресионира типката за таа да биде со него..?
лелеее ми треба хелп.Пред неполн месец гледав еден филм на тв1000 филмот почнува како една жена вози со колата во една пустелија,и како што вози поминува една друга кола и ја подчукнува колава на жената и бега.На оваа и се расипува колата и се нервира и здогледува друга кола како застанува покрај нејзе.Од колата искача еден господин кој се претставува дека е доктор психијатар.Тој докторот за да направи некоја работа фрла паричка во воздух петка или глава. На крај испаѓа дека е психопат и убиец и ќе ја убие женава и ќе посегне да ја убие и сестраи која што оваа тргна со кола да ја бара а типов и се праеше светец и добар и и вети дека ќе и помогне.
The sisterhood of the traveling pants е сниман на Санторини. Исто мислам и Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
Девојки филмов е постар, глумците дел ми се познати но не им ги знам имињата. се дружат две девојки, едната е со долга плава коса мислам оваа беше Спојлер са а другава со кратка коса. Им доаѓа во училиштето ептен згоден млад професор, и оваа плавава му се пушта цело време. Дури и му ја переше колата нешо демек го заведува ама овој ја отфрли. И за да му врати ,измисли приказна дека ја вознемирувал сексуално. Ќе бара да го избркаат. Не знам како се одвиваа работите ама оваа извлече голема сума на пари до татко и мислам, а уствари она цело време била во договор со овој прфесоров. Арно ама он ќе биде тајно во врска и со другарка и ( таа со кратката коса). На крај коа ке треба да си ги поделат парите меѓу себе, оваа со краткава коса ке ги зезне сите. си ја лажирала смртаа. на крај коа кажа како ги излажала објаснуваше како се испијанчила и со клешти и го вадеа забите на една плажа, за според забите да ја прогласат за мртва. Се возеше на брод со дечково, и го натера да ја научи да управува со бродот. Уствари она од мала знаела како да вози а на овој му стави отров во пијачката. На крај му ги собра сите пари и си отиде на еден остров, таму ја чекаше татко и мислам.
Мислам дека е Wild Things, со Дениз Ричардс, Нив Кемпбел, Мет Дилон, итн... ај побарај го и види дали е тој, позната ми е приказнава, како тој да беше филмов што го опишуваш.
Ajde sega i na mene da mi pomognete. Baram film go davaa vo 2008 god na Kanal 5 horor e ama mi se dopadna. Se raboti za nekolku prijateli koi se zabavuvaat vo kafic i odat vo napusten del na kaficot i ja namestuvaat masata i ja postavuvaat kamerata za da snimaat, dodeka povikuvaat duhovi. Pocnaa so povikuvanjeto na duhovi i uspesno bese povikuvanje na eden drugar e opsednat od duhot Belzebub koj e ognen demon i gi ubiva site clenovi koi bile vo kaficot i koi go povikale demonot Belzebu. Znaete kako se vika ovoj film?