Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Барам филм

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од stefanijata, 7 јули 2010.

1. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @Valerin Провери Best night ever?

2. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Проверив, не е.

3. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Минатата недела, точно во неделата накај 8-8:30 даваа филм на Интел, човекот имаше фирма и потоа една женска го сретна па сакаа да му ја земат пола фирма и на крај да управуваат со него.Секта беа, Саманта мислам дека се викаше женската плавуша со прекршена коса а типот онака смешна фаца сакаше да ги викаат партнери незнам со кое презиме.Имаа и телохранители црнец беше едниот.И потоа му ја земаа пола фирма на човекот потпиша тој и почнаа да медитираат и да го вовлечуват во сектата.Не му дозволуваа да зборува на телефон со жената и сакаа да не е интимен со жена му.Потоа типот провали дома демек бравата да им ја смене.Жена му се бунеше, го убеди едвај да одат на одмор но тие партнерите ги следеа и го киднапираа човекот и ќерката Пејџ се викаше.Сакаа човекот да се венча со типката од сектата и жената на нет најде еден поранешен човек кој што едвај се извлекол од сектата и човекот си дојде дома да ги зема неговите алишта и на ќерката и потоа жената и човекот го следеа мажот и отидоа во куќата каде беа секташите.И поранешниот секташ знаејќи се со телохранителите им се закани и ги снима на телефон и жената едвај успеа да си ја зема ќерката која што седеше во една соба со нејзина пријателка која сакаше да им наштети.И таа секташка.И мажот во исто време се предомисли и сите заедно избегаа од куќата снимајќи ѓи поранешниот секташ на телефон да ги дадат на нет секташите.Жената многу личеше на Линдзи Лохан.

4. Eveline

Eveline Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2015
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    378
    Филмов одaмна го барам стар е, почнува како еден човек чита писмо или дневник и се сеќава на детството и така се одвивa филмот. Тој имал другарка (од неа е пишувано писмото или дневникот) постојано се заедно и мислам дека се сакаа, доаѓа еден стар човек се доселува во соседството и нешто гледаше преку некое парче стакло и зборуваше нешто тие ќе дојдат по мене па машкото му викаше не сакам да си одиш, се приврза со него. Еднаш девојчето си ја повреди раката и отиде кај него па тој и стави крпа во устата да ја гризне кога ке ја боли додека тој да и ја намести раката, па мајката на девојчето виде и мислеше дека тој сака да ја силува, го пријави во полиција. После се пресели девојчето и веќе не се видоа со момчето. На крај после многу години доаѓа едно девојче во куќата и кажува дека таму живеела мајка и, овој и кажува дека биле најдобри пирјатели и вели убава си како неа и девојчето му кажува дека мајка и умрела и му дава слика од неа.
    Многу пати го даваа на тв порано, никако не можам да го најдам, ако се сети некој на деловите што ги раскажав пишете многу сакам да го најдам.

5. sikica7

sikica7 Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2015
    Пораки:
    878
    Допаѓања:
    1.994
    the glass house

На borjan4eto му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Последна измена: 9 ноември 2015
  7. Eveline

Eveline Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2015
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    378
    На Summerlover му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Да, да.Човекот стално беше во светли кафеави панталони, онака руса коса, кратко шишан со поголема уста.Не ми текнува на името него и на жена му.Жената слаба згодна, косата со кадрици.Одеше на трчање со пријателка која што беше плава.Човекот имал преживеано мислам срцев удар и требаше помалку да работи.Имаа пријатели кои им солеа памет.Ќерката Пејџ беше со плава коса.

9. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.601
    Допаѓања:
    106.481

Јас го барам филмов , знам дека е нов , дали го има некаде низ нет да ги симнам преку торент

10. sikica7

sikica7 Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2015
    Пораки:
    878
    Допаѓања:
    1.994
    The Gift нов филм е 2015 али многу добра мистерија

На Papillon.Papi му/ѝ се допаѓа ова.
  11. The Saturdays

The Saturdays Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2015
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    1.888
    Еј луѓе кажете кој се овие двата и од кој филм се излезени хаха primi.jpg

12. ice.princess

ice.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2014
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    111
    Paul Rudd и Alicia Silverstone се актериве,инаку филмот се вика Clueless :)

На The Saturdays и macka91 им се допаѓа ова.
  13. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.128
    Допаѓања:
    72.968
    @The Saturdays ако не се лажам мислам дека филмов Clueless се вика од 1995 година.

На The Saturdays му/ѝ се допаѓа ова.
  14. The Saturdays

The Saturdays Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2015
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    1.888
    Fala mnoguuu :* :*

На macka91 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. promeneta

promeneta Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    12.555
    Филмот ми е гледан пред најмалку 8 години. Се работи за жена која откако ќе го фати сопругот со друга жена прави сообраќајка со школски автобус и ќе ги изгуби 3те деца. Филмот е психолошки трилер или драма, такво нешто. Жената цело време ги замислува децата живи и пораснати и како се соочуваат со секакви работи, а тоа се всушност нејзините стравови. Филмот е многу збркан, како и мојот пост сега .
    Ако некој знае кој филм е, би му била многу благодарна.
    Често помислувам на него, но никако да го најдам.
    Поздрав ☺

На pupi.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Znam deka filmot e star go gledav kako mala, mislam deka e za nekoja vojna. Glaven lik e dete i mislam deka vo poslednata scena na filmot povtorno ke bide so maka mu i tatko mu. Tatko mu e oblecen kako vojnik. Imate li ideja za koj film bi mozelo da stanuva zbor :D. Izvinete za latinicata

17. jok

jok Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    932
    Допаѓања:
    904
    Мене ми личи на https://en.wikipedia.org/wiki/Empire_of_the_Sun_(film)

18. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
  19. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.811
    Допаѓања:
    3.130
    Како се вика филмов што го даваат сега на fox life? :)

20. untitled12

untitled12 Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2015
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    31
    дајте предлог за јака комедијааа..значии да се мочаш од смеење да биде :P :$ ?