Барам еден филм што го имам гледано многу одамна, мислам дека беше комедија. Се секавам само дека се тоа беше чудно семејство, таткото знаеше многу боречки вештини, и една слика ми стои во главата како мајката седеше на стол и кога го крена фустанот имаше пајажина мегу нозете, хаха. Ако знае некој како се вика филмот нека пише. Фала ви.
Филмот го даваа пред некое време на сител, Бермудски триаголник, многу ми бесе интересен ама не го догледав заспав. Сега го барам да го гледам ама неможам да го најдам. Хелп?
Абе дајте некој предлог комедија нешто со Мат ЛеБланк то ест Џои од серијата Пријатели...најдов еден Lovesick прејак ми беше,ама пак сакам уште еден филм со легендава...ако знаете некој филм со него пуцајте
Барам многу одамна еден филм... Хорор е, се сеќавам на една сцена, новопечени маж и жена, млади, со бененце, се вселуваат во нова куќа, така што, се сеќавам на една сцена дека снема струја, а домашниот телефон им заѕвони, исто така мајката влага во собата на бебенцето и на ѕидот имаше нешто испишано со крв. Е сега не знам дали е истиот филм, ми се врти една сцена низ глава како нели го легнуваат бебето во креветче, креветчето сред соба, никакви други предмети во собата, и родителите поставуваат камери за да можат да видат што се случува со детето што постојано плаче. И знам таткото иде во собата, преноќува таму..... Ептен сакам да го пронајдам тој филм, ама не ми текнува како се вика.
Феминки ве молам пишете дали ви е познат филмов. Понов е од последниве 3 години. Се работи за маж кој вози кола во планина. Има многу снег и удира дете. Оди кај мајката да го врати детето и тогаш мајката го бара и неговото братче.... Го имам малку гледано и го прекинав и сега неможам да го најдам....
Имaше филм вo кoј нa некoјa прoслaвa еднo детенце гo гaзи кaмиoн. Пooa гo зaкoпувaa,премесијa и нaвечњр се будеше oд мртвите и убивaше. И дaли знaете филм вo кoј пaр рaскинувaaт и кaкo ,,преживувa,, дечкoтo oднoснo ккo му тече живoтoт нa дечкoтo пoсле рaскинувaње?
Veke mn dolgo vreme baram eden film ...mislam deka go gledaf na sitel tv pred godina ,dve .Od ona sho najdobro se sekavam se raboti za edna devojka koja se vrabotuba vo odelot za ubistvo ,ii se pojavuva slucaj vo gradot na seriski ubiec koj izvrshuva ubistva tocno onaka kako sto bile zapisani ubistva vo nekoja sveta kniga.Tatkoto na ovaa devojka e na visoka funkcija vo zemjata i e protif ovaaa nejzina rabota,bidejki ima nekoja druga popristojna rabota i posigurna za nea,na samiot kraj i roditelite na devojkata gi naojgat ubieni na nekoj nacin koj bil sleden od svetata kniga ,ubiecot go barat vo somnitelni lica pokraj crkva ,nekoj koj deluvaat kako bozovni lujge .Na kraj na filmot pisuvashe samo kraj na prv del ,aa ne doznaf ni togahs kako toj film se vikal ..Gledal nekoj film so vakva sodrzina ?
Првиот да не е Гробишта на домашни миленици @sikica7 воедно ако не си го гледала, овој по стар од најстарите е ама на времето се тресевме од него.