Devojki izvinete za latinicava nesto mi se zakoce ovaj laptopo -_- Inaku ke ve prasam dali nekoja od vas znae za filmov...Na sitel go imaa davano.. Pa vaka se rabotese za eden policaec koj gi kidnapira lujgeto i gi zaklucuva ko vo kafezi.Vsusnost toj ne e bas policaec tuku nesto e vlezeno vo nego. Ke kidnapira poznat pisatel a i mazi i zena i mn drugi lujge Na pat mazo i zenata ke vidat lisica obesena na znako ke im padne cudno no ke prodolzat potoa policaeco ke gi stigne ke gi apse ko demek droga prevezuvale koj samiot policaec ja podmetna vaka nes bese mislam kako so se sejkavam nekoj da ne znae za koj film zboruvam fala mn
Барам постар филм. Во едно мало градче/селце сите жени ќе останат трудни. После 9 месеци ќе родат злобни деца со бела коса кои ќе прават проблеми во селото и ќе убиваат луѓе. Едното од децата нема да биде злобно. Децата ќе одат заедно во парови насекаде.
@promeneta Нешто повеќе да ти текнува за филмот? Некој детал повеќе, како завршува? Опис на актерите?
торрент http://seventorrents.one/Download/The-Hunger-Games-2012-BRRip-XviD-ETRG.1010197.aspx и превод...
http://kiooz.com/sr/movies/2-lets-be-cops треба да се гледа ,има и многу други филмови интересни и нови ,пожелно е да се гледа на гоогле хром
Кaкo се викa филмoт штo игрaше сегa нa Мрт. Зa еден дечкo штo жувееше сo рoдителите и тие изнaјмијa девoјкa штo ќе се oбиде дa гo ,,исели,,.
Филмов го гледав пред неколку години .не е многу стар.но никако не ми текнува ни на името ни пак на актерската екипа.Жена сингл над 35 год со успешна кариера, стан и супер ситуирана решава да има дете, но нема маж ниту дечко...а сфаќа дека годините ја газат и се решава да има сама дете со инвитро.оди на лекар но и кажуваат дека и природно да сака и инвитро шансите се мноогу мали бидејќи матката нешто неправилна и била така нешто.па се решава за млада сурогат мајка која ја прима кај неа , се грижи за неа и сл но таа ја излажа бидејќи сурогат мајката си останала бремена од дечкото...но оваа незнае и меѓувреме запознава еден започнува врска...кога ќе оди на пораѓајот на сурогат мајката ќе и признае дека бебето не е нејзино таа ќе се онњсвести и ќе дознае дека си останала трудна природно од партнерот....да го знае некој името на филмот? Многу интересен е има премногу интересни и смешни сцени а и докажува дека иако шансите и беа 1:100000 за да затрудне сепак остана трудна...би сакала пак да го гледам
Не ми покажа дека си ме означила, сега случајно видов . Глумците не беа познати, а не го фатив од почеток филмот . Значи цел филм мајката оди на психијатар, ги даваат децата големи и таа има страв на пр. машкото да не се дрогира, женското да не се проституира, да не заболат од ХИВ... Низ цел филм се провлекуваат сцени со СКИТНИЧКА, жолт автобус, разговори со психијатарката... И до самиот крај се прашувавме сите што гледавме (6-7 особи) што воопшто се случува. Гледавме само од чиста радозналост. И на самиот крај БУМ. СКИТНИЧКАТА била МАЈКАТА, а ПСИХИЈАТАРКАТА била ЉУБОВНИЦАТА на маж и'. Во последните сцени даваат како таа го фаќа маж и' со љубовницата, ги зема трите деца да ги носи на школо и удира во школски автобус. Децата УМИРААТ, маж и' ја напушта и таа губи се'. Се побркува и ги замислува децата живи и пораснати, како би било да не се случеше сообраќајката. Толку бев воодушевена на крај (само јас и уште една другарка) што и ден денес го памтам. Не знам зошто мислам дека на крај го дадоа насловот и беше името на мајката (ама не сум сигурна). Се надевам ти помогнав. Фала однапред .