Pred nekoja vecer zagledav eden film na tv1000 i imase eden covek sto gi spremase mrtvite za pogreb vo edna kuka i imase edna devojka,Kristina Ricci bese akterkata,devojkava ne sakase da prifati deka e mrtva,covekot ja ubeduvase deka e mrtva i ne uspeav da go dogledam,mi treba ime na filmot?
Дечки никако да ми текне како се викаше епизодата за да ја најдам на нет...јас сум ненаситна,едноставно не можам да се заситам од Пријатели,тие ми се како релакс после tough day па дали некој знај како се вика епизодата или уште поарно линк од епизодата,кога се кажваше како се почна,кога Рејчел требаше да се омажи за Бери,кога се сретнаа со Моника и Чендлер додека играа билјард,кога Чендлер за прв пат се запозна со својот цимер и најдоброто другарче Џои,Фиби кога криеше од Моника дека се пресели од кај неа и Рос кога имаше проблеми со Керол...уф....да воздивнам малку...скоро цела епизода ви ја раскажав...ако некој има линк нека праќа,цела недела си ја тупам глата за оваа епизода... I'll be there for you....
Барам еден филм, го даваа на Телма телевизија, пред Нова година. Филмот го гледав многу кратко само 5 минути, се работеше за една група на млади музичари кои што свиреа џез музика во некој локал, некоја млада калугерка или што и да беше, влезе внатре му пријде на едниот музичар и го праша што свиревте вечерва и тој и одговори, песна од некој познат џез музичар. Мислам, не сум сигурна дека филмот беше руски, на руски разговараа??????
Веројатно има многу од вас на кои им е срам да пишат во кафаната за +/- 70, ве разбирам, да бев јас помлада и мене срам ќе ми беше, затоа, еве и тука ХЕЛП
@Bridget, ако имаше и абориџанка меѓу цимерите, тогаш серијата ќе да е The secret life od us http://www.imdb.com/title/tt0289825/
@Bridget, знаев која серија е уште кога пиша во +/- 40 ама незгодно ми беше да ти пишам таму Инаку, супер серија е, и јас ја гледав кога одеше кај нас