Aj koj saka neka mi predlozi nekoj film vo stilot mladi idat na kampuvanje ili nekade na odmor pa tamu gi kasapat site eden po eden nesto vo stil na wrong turn delovite tenks
Барам еден филм постар одамна ми е гледан ама би сакала пак да го гледам..вака колку што можам да се сетам се работеше за еден човек со едно дете и тие живееа кај некои роднини мислам и ја бараа една жена(мислам дека беше мајка да детето) и крајната сцена и кога овој главниот лик ќе ја најде во нешто слично на стриптиз бар и ќе зборуваат преку телефони..главниот лик така беше како со коса со брада..малку несфатливо објаснато ама така како низ магла ми е филмот )
Јас барам два филмови. Едниот мислам дека беше со повеќе делови, го даваа порано знам коа бев помала омилен ми беше.Детски беше, две спротиставени групи на деца, од кои едната само од женски пуфлици беше составена, другата беше со машки и едно девојче, и се сеќавам требаше да копаат како во пештера па бараа злато, после се расправаа каде да градат колиба.. Интересен беше.. Баш би сакала да дознаам кој е. Вториот на саботна филмска треска го даваа, и ова порано одма после затворањето на а1, хорор филм беше со еден психо кој застануваше фамилии на пат претставувајќи се како добар човек, и потоа ги носеше во неговиот град буквално без луѓе бидејки сите ги убил, само неколку живи затворени врз кои се изживува.И овој исто ми беше преинтересен.
Филмов се канам да го напишам во темава уште од времето на @Valerin... Филмов е хорор. Почнува со лет на авион. Ќе има едни двајца дечко и девојка и ќе отидат заедно во веце таму ќе прават што ќе прават и одеднаш ќе почне да се тресе авионот и во вецето ќе им влезе еден со мантил и црно бела маска (пола црна, пола бела, вертикално, без дупчиња кај очи, уста, нос) и ќе ги закоља. Потоа не ми текнуваше што се дешаваше во филмов, ама знам дека убиецов си ја смени маската и носеше една сива баш ко цедалка за цедење на чај. Ова во средина што е. Се мислев да не е Петок 13, ама не е. Он на маската има дупчиња по маската. Овој ни на двете маски немаше дупчиња. Да не му текнува на некој?
Не беше цел филм со авионот. Само првата сцена. После знам имаше една сцена ко во запустена зграда беше со многу скали. Нешто ко Петок 13 е филмов, ама не е тој.
Не е. Мајкл има коса, овој носеше црн долг мантил со капуљача. Ги превртев сите филмови со маски и не го најдов. Па си реков тука некој да не го знае. Не е ни Scream.
Леле го најдов The Hand That Rocks the Cradle Само уште некој да каже каде да го гледам онлине со превод