Од многу одамна го барам тој филм ама неможам да го најдам Маж и жена ќе се заљубат,и ќе почнат да живеат во иста куќа но со децата,од мајката и од таткото.Многу деца и мали и големи,мислам дека двете полусестри што ќе се паѓаат ќе се заљубат во исто машко.Цело време кавги,ова она и повеќе не се сеќавам.
Kaде можам да го најдам филмов со српски/хрватски превод? Одамна се мислам да го гледам, ама никако да го најдам.
Дечки и јас барам еден филм, постар е. Се работи за мајка и ќерка и тие се соседи со едно момче, ама тоа момче ќе почне да ги опседнува, да им досаѓа, фактички како психопат делуваше. И на крај и таткото си го уби. Како се вика филмов ако знае некој?
Sea se setiv na edna scena ama nikako da mi tekne koj bese filmot ili serijata. Samo sto stapija vo brak eden par, tatkoto na svojot sin mu dade kluc od edna kuka za da gi nosi drugite zeni tamu, kao toa bilo tradicija vo semejstvoto, a za nekolku dena negovata majka i dade na nevestata telefonski broj za da se uveri deka toj ke ja izneveruva, isto taka od zena na zena bil prenesuvan toj broj i site znaele so se slucuva. Ama mislam na krajot ovoj i kaza na devojkata so se desava i ne ja izneveri..... Nekoj nesto da znae za ova ?? )))))))))
https://www.facebook.com/dolceeribelleangelamilana/videos/1267008493354459/ Od koj film bese scenava?