https://www.facebook.com/dolceeribelleangelamilana/videos/1267008493354459/ Od koj film bese scenava?
Барам еден филм кој го гледав многу одамна, уште како дете, пред 15 години можеби. Знам дека имаше некои деца кои не знам како се најдоа во една библиотека. Можно е да беше во некој замок...Најдоа една дебела стара книга и на корицата имаше срце кое се вадеше. Во библиотеката имаше и камин и на него забележаа дупче во кое точно можеше да се вметне срцето. Го ставија и наеднаш каминот се отвори, влегоа во некои тунели каде имаше страшни случувања, вештерки и поима немам што уште. Имаше и еден страшен човек, нешто како витез...Знам дека на крајот библиотеката се запали. На ова можам да се сетам...Не успеав да го најдам никако, мислам дека ако некој го знае доволно му е ова опишаното.
Здраво ме интересира дали неко знае имаше мноогу стар филм куче црно-бело и детенце со поголема глават беше како да го најдам мисалм Шарко се викаше кученцето?
Неее, нештo имaше детенцетo белa кaдрaвa кoсa, кучетo веше крем сo белo и некoи црни црти минимaлни, дaли се викaше Решкo,Шaркo нз. Кучетo oдеше нa две нoзе беше спaсител нa плaжa пa имaше епизoдa вo зooлoшкa. Не мoжaм дa гo нaјдaм нa нет. Мoжеби руски или нештo сличнo дa е бил филмoт...
Барам еден филм два дела имам гледано на телма незнам како се вика, беа четворица другари Даг, Ален, Фил и Сту. Во двата дела по еден од нив се венчаше и денот пред венчавката Ален им подметнуваше дрога и правеа глупости па не се сеќаваа, го знае ли некој како се вика?
Преска дечкото ми спомна еден филм ама и јас и тој не знаеме како се вика. Во филмот се зборувало за брачен пар кои што имале долгови, и дошол некој богат човек кој што им понудил пари ама жената морала да спие со него. Брачниот пар се согласиле и после таа отишла кај овој богатиот. Па дали знаете за кој филм станува збор?
Можда пред 4, 5 години го гледав на една локална ТВ. Филмот го гледав на гости хорор мислам беше, имаше еден помошник ангажираше семејството (Џон, го паметам 100% името, актерот беше со долга коса, брада, мустаќи). И баш кога ќе заминеа родителиве, кога ќе останеа девојчето, малото братче (децата од фамилијава, што го ангажира Џон) почнуваше куќата да им се руши, паѓаше оградата покрај скалите за на горниот кат од куќата. И после на крај испадна помошникот (Џон) крив за тоа, на крај знам се тепаа со таткото од девојчево, ама бидејќи бев на гости кога го гледав не се сеќавам убаво на сите детаљи. И кога му кажува девојчево за она што се случува кога тие ќе заминат, (дека некој гласно чука, се руши оградата од скалите и сл. работи) родителите не му веруваат на девојчето.
Pocna novata sezona Prison Break od 4 april dali nekoj znae na koj FOX igrae koj denovi i od kolku cas