Многу одамна имам гледано еден филм единствено што се сеќавам е дека беа баба и дедо бабата инаше бела коса живеаа многу чудно и самите беа чудни се сеќавам на некакви алги во тегли низ куќата и мислам дека и едно девојче доаѓа кај нив не знам зошто...знаете ли некој таков
Ми текнa и нa мене еден сo уметничкo лизгaње. Гo имaм гледaнo уште oдaмнa. Вo филмoв беa мaјкa и ќеркa кoи беa ептен сирoмaшни. Девoјчевo oдеше нa чaсoви пo уметничкo лизгaње и знaм декa беше ептен дoбрa, aмa мислaм декa мaјкaтa не мoжеше дa ги плaти чaсoвите, пa рaбoтеше нa некoклку местa, пoтoa се рaзбoли и умре. Девoјчевo пoтoa се селеше oд еднo вo другo семејствo, нa крaјoт oд филмoт имa oкoлу 40 гoдини и лизгa вo чест нa мaјкa си. Некoј дa не гo знaе? Пребaрaв вo предлoзиве, aмa тукa пoвеќе се кoмедии. Oвoј ептен тaжнa дрaмa беше.
Мислам дека тој за кој што ти зборуваш е за Оксана Бајул, од Украина, ако не се лажам и вистинска приказна.. Може така да го пребараш
Јас барам серија. Ја даваа на Фокс Лајф пред година/две. Беа неколку пријателки, од кои едната, русокоса ќе се заљуби во дечкото или вереникот на сестра и, на крај ќе завршат заедно, тој сака да стане познат готвач ако добро се сеќавам. Таа ќе биде нешто малтретирана во минатото па ќе учи некоја боречка вештина. Другата од нив има ќеркичка, ќе биде во врска со еден музичар, кој има бенд, мислам дека тој Мајкл се викаше. Само на толку ми текнува. Мислам дека се работи за позната серија и сакам да ја гледам ама никако да ми текне на името. Please некој?
Барам еден стар хорор филм. Со деца мислам беше, и со едно плашило во пченките што излегуваше еднаш годишно. Крајот беше со пожар во пченките. Се убив од барање ама џабе
Пред мнооогуу години го гледав филмов на тв. Многу мал дел ми остана во сеќавање, но беше интересен. Повеќе луѓе се, и ќе им се урне авионот на еден остров. Се сеќавам ќе изградат куќа на дрво... Една сцена има, дечково си се шета низ островот и ќе налета на една девојка со долга коса, па ќе го земе некаде и ќе му даде да јаде зготвена жаба.
Филмот што го барам не знам дали постои вистински или само во мојата глава. Речиси сум сигурна дека пред некој ден видов реклама на тв ама не знам на која програма, за филм со НИКОЛАС КЕЈЏ(ама убедена сум дека он е главна улога и супер херојот во филмов) Типот гори, значи главата му станува како костурска глава, моторџија е, вози мотор и се бори со синџир така нешто. Мислам дека тоа беше трејлер за филмот, името на филмот значи име и во заграда дообјаснување(пример како продолжение или така нешто на претходен филм што не верувам) Не можам ништо да најдам што го поврзува Кејџ со филмов, во филмови 2018та 2019та нема ништо. Дали јас сонував, замислував, луда сум или филмов постои? Молам за помош! Некој??
Ете! Малце ми е срам, не е баш новичок хахахахахаха ама жити мм што не ми веруваше, одеше со се трејлер и пишуваше нели ..овој февруари.. па јас сфатив буквално овој февруари Фала ти многу! Инаку мм ми рече не знам да објаснувам, еве доказ дека знам!
Кој сака одличен филм за едно турбулентно време во ЕX-YU му го препорачувам филмот :Дјечаци са улице Маркса и Енгелсa.