Филмот беше тинејџерски,се расправаше за некоја девојка која штотуку се всели во градот,па во новото ушилиште има 3 или 4 богаташки и сите ги сакаат.Се сеќавам на една сцена имаа ликовно па новото девојче беше во бели панталони па со боја и ги извалкаа со црвена боја,као и дошла...Знам дека исто така имаа соба само за нив слееповер соба..Главната улога имаше куче..Па додека секоја вечер го шеташе новото девојче доаѓаше кај неа дома и им пишуваше на другарките демек е она....Па накрајот ги раздели сите девојки а за понатаму не се сеќавам ... се надевам ќе ми помогнете
Јас, пак барам филм. Едно подамнешно лето гледав еден филм. Еве, ќе ви раскажам на кратко што се случуваше: Мајка и нејзината ќерка си живееја заедно (мислам дека немаше татко). Но, мајката беше имаше срцево заболување и и’ беше потребна трансплантација на срце. Кога на мајката и’ беше пресадено срце таа почна да се однесува поинаку. Почна да вози многу брзо, да пие пиво, да јаде брза храна, што не било својствено за неа. И после се открива дека срцето и’ било пресадено од некое младо момче кое умрело само неколку минути пред да биде извршена нејзината трансплантација. А поради тоа што момчето обожавало брзо возење, пиво и брза храна и мајката го обожаваше истото. Не се сеќавам многу, ама ако го знаете филмот мислам дека и толку е доволно. Фала однапред.
Јас барам филмови со природни катастрофи,да бидат со цунами,земјотрес.....итн ако знаете некој такви препорачајте
дечкииии вакаааа: две другарки сакат да бидат одбојкарки ,а едната сака да стане и манекенка ама не ја примат и и кажуват дека треба да ослабне и се става на некој диета и мислам дека умира од диетата ... anyone?anything?
Девојки барам помош Имаше на времето еден серијал на некој од нашите телевизии и беше за едни девојки кои беа мислам цимерки и работеа како манекенки,.... знам дека бесхе Италијански и знам дека таа едната беше од мнн сиромашно потекло и како што е по филмовите таа беше најдобрата... Насловот беше со нешто мислам плоштад или незнам како ....
Во филмот се работеше за 4ри момчиња на возраст од 12-15 години кои случајно ќе убијат човек (продавач на улица) и ќе бидат пратени во поправен дом каде еден од одговорните ќе ги малтретира и злоупотребува. Години подоцна еден од нив ќе стане адвокат и ќе го води случајот во кој треба да се открие низ што поминуваат децата во тој дом навраќајки се на минатото... Ќе го добие случајот и ќе слави со другарите и една девојка со која биле неразделни во детството... После тоа секој тргнува по својот пат и сите на некој начин завршуваат лошо и несреќно...
Епа вака: Филмов ми го раскажуваше другарка и ми се виде интересен, ама не знаеше како се вика Станува збор за машко и девојче кои ќе се сретнат и од кои и двајцата се зафатени, но многу ќе си се допаднат И ќе се договорат да влезат во лифт и да притиснат некој спрат и да се чекаат таму како демек ако се најдат на истиот спрат судено им е да бидат заедно Девојката ќе влезе во лифт и ќе притисне (мислам 23 ми кажа), после нејзе влегува дечкото и тој пристиска 23 ама со него ќе се вози човек со мало дете кое ќе ги притисне сите копчиња И сеа дечково ќе оди од спрат на спрат и нема да ја најде Девојката се вика Сара ?????