Обично кога се филмовите со Џенифер Анистон,Сандра Булок,Ен Хетавеј,Кејт Хадсон,Дру Баримур нема промашување...Ем романтични се ем забавни,комични...Има и други глумци и глумици што прават добри филмови во овој жанр ама не ми текнуваат...
Овој ми е гледан. Инаку да се согласувам со тебе. Ако не ти е гледан, гледај го Something borrowed со Кејт Хадсон е. Филмот ти е чиста 10ка.
Не сум го гледал.А инаку во меѓувреме ми текнаа уште глумици од помладите што прават супер филмчиња како Линдзи Лохан,Рејчел Мекадамс,а најмногу ми се допаѓа Хилари Даф,многу ми е слатка ама сега малце посериозни црти има добиено на лицето иако пак е убава...Помлада ми беше уште поубава.Се некои убави,романтични улоги и даваат иако сум ја гледал и како проблематична тинејџерка...И Аманда Сејфрид и Амбер Тамблин се добри иако нив во толку романтични филмови не сум ги гледал...
Девојче се заљубува во новиот професор и тренер за рагби. Но тој беше оженет, имаше и детенце мислам. Девојчево прави се за да биде со него, на крај и го обвинува за силување. Некој ?
Постар ли е филмот? https://www.imdb.com/title/tt0116336/?ref_=ttls_li_tt Само на овој ми текнува во моментот.
Порано на сител го даваа некогаш еден филм кога девојката плава и еден маж ќе се сменат таа како него, тој како нејзе? Плава беше девојката, не ми текнува ништо поконкретно, знае некој кој е?
Пиши на имдб, за љубовни врски меѓу професор и студентка и ќе ти излезе листа со такви филмови, па може ќе го најдеш.
Не можам да го најдам. Друго што ми текна е дека девојчето беше нешто како психопат, ја киднапира ќерката на тренерот... А пред тоа беше нешто како негова асистентка во исто време додека му беше и студентка.. Му помагаше околу рагби натпреварите или нешто така.. Хммм