Во филмот се работи за една жена која пред години се помирила дека нејзиниот сопруг е мртов, откако отишол со чамец на рибарење и исчезнал. Работите се комплицираат кога полиција ќе дојде кај неа и ќе и соопшти дека нејзниот сопруг е пронајден мртов во автомобил во градот. Знам дека сопругот и беше лекар, но и научник. Таа ќе се впушти во потрага да открие што се случило. Некој да знае како се вика филмов?
Pomos decki! Filmot e za tinejdzerka bogataska sto poslednata glupost e otskocna daska I nejziniot tatko namesto vo privatno skolo ja isprakja mislam vo strog internat taka nesto.. ona e razgalena I ne ja prifakjaat ke pocnat za se da ja nabeduvaat I na krajot ke se smeni.. pomagajte
Pomos za film sto igrase na sitel pred 1 nedela mislam. Decko i devojka bea vo camp pa kaza posle nekolku godini...
Дали некој знае како се вика филмов т.е мислам фекс е серија моментално е на ТВМ но кога одам во мени да видам како се вика не пишува име само пишува игран филм успеав да сликам.
Kako se vika filmot sto igraese sega na cinestar mislam deka bese so familijata site sto imaa kosmari so deteto Daniel doktorkata Alis dali znae nekoj?
Видете јас си ги знам филмојте ама на нет нема баш некоја добра снимка,само од некој шо снимал преку мобилен има-шо значи никаква. Ако знаете кога ќе има уба снимка од филмојте Hustlers со Џеј Ло и Карди Би и Hobbs and Shaw со Карпата и Џејсон Стентам би ви била благодарна ако напишете!