Постар филм. комедија. Најдоа пештерски човек во дворот, замрзнат и жив. Мислам имаше и втор дел со женска, или пак на крајот на првиот најдоа и женска, така некако. Ако некој/а знае како се вика? Не женската, филмот.
Барам една серија, не филм. Ја даваа во раните 2000-ти за вештерки. Комедија беше, мајката беше проколната или казнета за нешто и мораше да живее во тело на дете. Имаше возрасни ќерки, а она беше како дете.
Порано имаше филмувани приказни од разни земји во неколку серии. Немаше текстуален превод туку синхронизиран превод на македонски. Баш ми беше интересно читањето. Не е "Раскажувачот".
Ми треба помош за еден филм, релативно нов од пред година можеби две. Приказна на жена - црнкиња, која е во брак со човек кој ќе стани изумител на некоја голема работа и ќе се збогати. Но, тие ќе бидат разведени пред да се случи тоа и таа ќе бара дел од богатството и ќе му прави проблеми. Го гледав до пола кога излезе, но никако не ми текнува како се викаше.
Леле еднаш глеавме еден филм со другарка и беше најглупиот филм шо може да постое ама никако да го најдиме, Вака, пар значи женската плавуша, заминаа на одмор некој, гледаа водопади нешто, и вечерта си легнаа и у текот на ноќта таа стана и низ прозорецот виде јака светлина и нишо пак си легна. Изутрината кога станаа немаше ништо, ни луѓе ни струја интернет ништо. После некое време најдоа еден стар човек у планината ама и тој умре. На крај таа се удави у базент. Да не знаете за кој филм се работи?
Барам една серија, не можев да најдам таква тема тука. Енивеј, серијата ја даваа на МТВ порано, пред 10-15 години, француска, со млади луѓе на некое место на море, како што се сеќавам беше преведена како "Летни авантури", ама никако не можам да ја најдам на нет. Со години ја барам, ако некој ја знае ептен ќе ме усреќи.
https://klikfilm.org/filmovi/the-no...E-LEI64DpuEm0MMs-lwdca-3XWw-oh8oFieCVjqP6EPKM ovoj li e toj film ili ne?