Ufff duso ne znam tocno takvi filmovi, ne sum gledala... Mnogu mi e zal sto ne mozam da ti pomognam Znam imase eden film no ne mi teknuva dali bese misterija, duri ni imeto na toj film ne go pomnam Vaka bese: Imase edna zena so bela koza megu crnci i opasno vizese edna kola (od starite), no filmot bese star se gledase toa. Se si mislam deka imase edno mecence (zivotno, ne igracka) sto go imase do sebe onaa zenata. Posle vlegoja vo edna kamp prikolka (mislam deka bese toa,no ne sum sigurna) i i ise eden maz tamu kade sto se banjase zenata so mazot vo kadata. Ako nekoj znae koj e ovoj film neka kaze bidejki i jas go baram.
Леле незнам дали ќе успеам добро да го објаснам филмот ама ајде ќе пробам.Пред многу години го даваа многу често на МТВ и тоа знам дека беше во два дела.Беа семејство имотно,живееја во еден дворец,мислам дека беа четири деца.Кога пораснаа децава почнаа многу интриги,заплети,караници околу наследството.Мислам дека беа 3 сина и една ќерка.Знам дека имаше и прељуби.Фамилијата имаа некаков бизнис со накит.Не сум сигурна што се случи со нивниот татко,мислам беше во некаква војна,дека одвај го пронајдоа,и дека беше инвалид,во количка.Направив каша попара,ама како ми доаѓаа мисли само нафрлав реченици.Ако некој се сеќава нека пише
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jewels_(miniseries).Мисла https://en.wikipedia.org/wiki/Jewels_(miniseries) https://www.imdb.com/title/tt0104051/
Dali nekoj znae na netflix osvwn angliski kako moze da se namesti drug prevod? Hrvatski, srpski? Fala vi
Здраво! Дали го знаете филмот кај што таткото и дава правила на ќерката за дејтот и оди по неа да ја следи и додека ја набљудува цела вечер он ги крши сите правила што и ги имаше дадено на неа, филмот е стар и е комедија.. го барам со години и не можам никако да го најдам (((
Чехословачки филм со мечки комедија. Ми остави убав спомен од детството но е на видео лента не го знам името.
Имаше еден филм таа беше со виткана коса со семејството беа преселени во Америка не се сеќавам добро но мислам ќе ги преместуваат во друг град или држава бидејќи како мигранти дошле или така мислам. Додека оди кај адвокатот се запознава со еден тој има семејна продавница за перики мислам, неговите со неа се исмеваат... Потоа таа мора да замине и потоа се враќа на факултет назад и во кафичот во кој редовно одеа го среќава пак како пее мислам. Катастрофа објаснив ама се надевам некој ќе се сети на името на филмов.
Ај пак помош Не ми текнува на името на филмот...се сеќавам дека почнува или беше дел од филмот, семејство во куќа на планина се за Божиќ, има премногу снег и мислам остануваат таму. Се сеќавам дека имаат и јагненце, па на крај доаѓаат ги наоѓаат и типов што доаѓа, доаѓа со еден куп поклони... Ама објаснив...
Еден филм, веројатно акција со машки главен лик. Само една сцена памтам, нешто мислам беа киднапирани девојки и беа како во таен подрум со шифра на вратата и внатре мораа да забавуваат мажи и памтам претивка беше просторијата. Уште нешто, мислам дека некое мало дете случајно се симна до подрумот и некако влезе таму и остави играчка пред вратата.
Ако со сакаш со српски превод глеј на filmotop Или пиши House of Gucci sa prevodom @Hellobeautiful ми се сфиѓа вака, ај ако ти го пише некој пиши ми го во лп Дека може нема да ми стигне нотификција и да заборавам.Мојт ?
барам филм не го знам името ми треба помош, дејството беше (жени правеа вежби па беа поделени во групи и се бореа и со сабји ножеви слично нешто како во затвор беше (боречки вештини), едната група жени главните ќе се борат и со стакло парчина а едната ќе му ја убијат со сабја главата ќе и е пресечат преку дебел слој на стакло ќе не можат да е спасат) одамна ми е гледан филмот можи има 12-3год избледено ми е