Многу одамна на тв гледав еден филм и ми останаа некои сцени во сеќавање па би сакала пак да го најдам да го гледам. Во филмот главниот лик имаше некои проблеми и не се сеќавам точно но мислам дека некој сакаше да го убие и тој постојано бегаше (или пак тој самиот сакаше да се самоубие) на крајот знам дека тој се најде на кров на некој хотел и се фрли, се беше наместено и испланирано и всушност кога падна разбра дека тоа му беше изненадување за роденден
Барам еден филм, го гледав во 2018 и сега не можам да го најдам, не ми текнува како се вика. Филмот е романса и комедија, не памтам многу но отприлика девојка раскинува со дечко и поминува низ тежок период, почнува да учи и да истражува за сексот, оди на часови каде што ги учат за секс, оди во стрипитиз клуб и не сум сигурна ама на крај мислам се заљубува во еден и тој воа неа.
Не знам кај да пишам оваа тема ми се виде најблиска. Ми текна на една македонска емисија што ја гледав како дете може има 10тина години од тогаш а може и повеќе не сум сигурна. Знам беше како куклена претстава со приказни од Итар Пео ако не се лажам? На почетокот почнува со народна музика и панорама на селото кај што се случуваат дејствијата.Наратор да не беше Предраг Павловски? Ко ќе се запнам за нешто вака не знам да престанам ама имам надеж дека ќе ја најдам хаха. Ако му текне на некој за што зборам нека ми каже мозокот ми се запали од пробување да се сетам
Пред многу години го даваа на Hallmark или некој друг канал за филмови, не сум сигурна. Дечко и девојка престојуваат во хотел и под душекот најдоа скриен убиен човек, ептен јак хорор беше. Не се сеќавам целосно на се, оваа сцена ми останала во памет. Ако некој се сеќава како се вика и кој е филмов, би сакала пак да го изгледам.
Има ваков филм од Квентин Тарантино, се вика Four rooms, бесни деца ќе останат сами во хотелска соба и случајно под душекот ќе најдат мртво женско тело. Не верувам дека баш овој филм го бараш, обиди се да се сетиш бар на еден глумец
Моментално гледам предобар филм на Cine Star Tv 1 Не го фатив од старт, може некој знае како се вика, хелп?
Шпански филм, почнува со невреме. Тоа ќе предизвика пореметување во предавателот на телевизијата во една куќа. После не можам да се сетам,ама мислам дека приказната во филмот ќе ги менува времињата: минато - сегашност или сегашност - иднина. Можно е и да се истражуваше за убиство или повеќе убиства..
Дали на некој му текнува стар филм , каде еден човек се заменува со куче. Значи тој влегува во кучето, а кучето во него. На интернет го најдов само овој но не е тој https://m.imdb.com/title/tt0393735/