Пред 7-8 години го гледав овој филм, двајца соседи во зграда многу се мразеа, се расправаа заради бучава, потоа девојката скрши нога или нешто така и сите jа откачија, само тој сосед остана да се грижи за неа, па се засакаа. Мислам дека е cо познати актери, ама не можам да се сетам со кои. Ги прашав ChatGPT и еден сличен не можат да го најдат ни тие филмов, ни на Google не ми излегува.
Барам еден филм, дејството почнува во рајот, со дете што треба да се роди, но не сака. Истовремено и старец кој починува, и добива задача да го убеди детето да се роди, покажувајќи му каков е животот на Земјата. Спојлер: . На крај излегува и дека старецот е дедо на детето, или татко на мајката на детето што треба да се роди. Мислам некаде од 90тите е, ама не сум сигурна.
Барам еден филм пред некој месец ми искочи на тт како филмови во кратко, ама заборавив како се викаше.. Се работи за пар што пошле на кампување кај некои водопади, дечкото сакал таму да ја запроси девојката, ама мечка имало во шумата па се борат нешто со мечката и на крај колку што се сеќавам завршува така што дечкото ќе го изеде мечката а девојката ќе се спаси..
Ај да ми помогнете, сум пробала да го барам ама не го наоѓам. Овој филм ми е гледан многу одамна, пред 15г ако не и повеќе, нешто како комедија беше, не се сеќавам точно шо се дешаваше. Знам само уствари мислам дека имаше умрено некој, и овие луѓето ( или тинејџери, млади луѓе , повеќе беа) цело време побуваа да го скријат телото за време на една НОЌ. Знам дека се разделија, кои отидоа со коли, кои без коли... и знам дека имаше една раскрсница на која цело време се разминуваа во текот на ноќта и во текот на филмот, возејќи да најдат решение .