Не погледнав во минатите постови. Барам филм постар кај што се машко и девојче и се дружат многу и еден ден се во прошетка во шума и таму машкото го напаѓаат пчели и потоа умира ако знае некој нека ми кажи го барам одамна
лелеле ме потсети на најубавиот филм и на најслаткото дете (ми беше љубов од детството ахх ) фимот се вика тајната на господин рајс на македонски, оригинално еhttp://www.imdb.com/title/tt0166601/ ахх бил свитцер се вика детето. го обожавам
Femnki ... da ne znae nekoj kako se vika eden film .. demek tatkovo umira i vo sledniot zhivot e kuche (kafeavo nezz sho rasa) i doagja kaj zhena mu i deteto i go spasuva sin mu .. pa neshto ima kako u nekoja kancelarija kaj sho rabotel .. i nezz na kraj ima scena .. kao zima e i kuchevo se gui i sinov odi da go bara i go naogja na grobot kaj sho umrel tatko mu (kuchevo) i kuchevo go trga snegot i na grobot pishuva nekoja rechenica .. nezz kolku kje pomogne opisov ..
можеби прашањево не е за тука ама како се вика филмов што моментално е на а2? ако воопшто види некој сеа едит или е франкфиш или франкешфиш некој?
Вака. Во филмот има две групи деца. Едната е со едно женско и три машки, а другата три женски. И двете групи бараат богатство. На крај, кога првата група ќе го најде богатството, се појавува наследникот на тоа богатство и го зима, но им остава неколку златника да си изградат нова куќичка. Толку памтам, а порано многу го даваа филмот на ТВ.
пред неколу дена гледав еден филм главниов лик беше дџ и дека беше нов од училиштето слабо му одеше математика потоа запозна една девојка по име џејн и таа му помагаше ама таа беше заљубена уште од првиот ден ама тој тогаш се заљуби во неа и секаде ја носеше со него на интервјуа и на сите други места потоа напиша песна за неаа и ја испеа на матурската вечер филмов никако не можам да го најдам а го барам без престан пошто не го гледав од почеток и сега ме интересира.
Женската имаше постери од него дома и еднаш тој случајно влезе дома кај неа во куќата,заедно вежбаа математика.Потоа и купи автомобил ист како неговиот. Натаму не ми текнува,али ако е овој и јас го барам.
Се моли некој да го каже името на филмот . Го имам гледано филмот повеќе пати и никако да дознаам како се вика.
Баш вчера го гледав на телма беше мислам, го знам никако да ми текне како се викаше Значи главната улога беше Моли која и нема баш среќа во љубовта па затоа мајка и постојано се труди да и намести некој Они беа три сестри,двете среќно омажени само она без среќа во љубовта Знам мајка и се трудеше да и намести еден Џејсон се викаше мислам.Истовремено ке запознае и едно друго момче и ке излегува со двајцата во исто време.На крајот ке остане со другото момче. Аnyone?
Девојки јас барам торент за Premonition, до сега спуштив неколку ама изгледа никој не чини, не се спуштаат. Многу сакам да го гледам филмот.