Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Барам филм

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од stefanijata, 7 јули 2010.

1. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    барам еден филм во него се работи за едно девојче ( не ми текнува сеа како се викаше) и едно моче мислам дека беше Џес тие ќе се здружат и ќе си замислат една своја земја и ќе ја крстат Терабетија но еден ден момчето ќе оди во музеј а истиот ден девојчето ќе умре.Момчето имаше и помала сестра и на неа на крај ќе и направи замок може некој да ми помогне.неколку пати го имам гледано филмов но никогаш на почеток да го фатам за да дознаам како се вика :)

2. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Bridge to Terabithia
    http://www.imdb.com/title/tt0398808/

На dragan4eDR му/ѝ се допаѓа ова.
  3. dentelinka

dentelinka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    5
    Luge sega vcera igrase filmot na sitel drugarkami mi kaza mnogu bil ubav filmmot so nekoe devojce i cukalo na nekoi patiki po 5 pati i odma go prefrlalo abe neznam daj ve molam kazete mi kako se vika i drugarkami ne go fatila od pocetok fala vi odnapred

4. dragan4eDR

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    да не е овој?

http://www.youtube.com/watch?v=qluS-iY0dDI

5. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    барам еден филм ама одамна го гледав.. се работеше за една девојка која одеше на терапија кај мајката(психолог) на нејзиниот дечко и мислам дека на почетокот не знаеше дека таа му е мајка на нејзиниот дечко па му кажуваше и некои работи од сексуалниот живот.. дури потоа дознаа кој е кој..

6. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Филмот на англиски се вика Prime со Ума Турман и Марил Стрип.

На L0ve му/ѝ се допаѓа ова.
  7. vitamince

vitamince Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    28
    филмот ми е останат во сеќавање порано го даваа на мтв се работи за една девојка која случајно открива дека има сида (она ке спие со шанкер ли беше а после дознава дека тој починал) ...на вереникот демек не му е проблем тоа шо има сида демек да продолчжат по старо се додека ке спијат а таа заспива тој ке стани и во вц ке се чисти со четка по телото а таа ќе го види :(

8. dentelinka

dentelinka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    5

фала ти многу тој е :D :) :) :)

9. Kristinna92

Kristinna92 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    168
    Барам еден филм кој ми останал од сеќавање од ко бев мн мала, значи имаше едно девојче имаше барбика па барбиката се претвори во жена, па на крајот девојчето дозна дека жената е всушност барбиката пошто имала жиг на вратот.. и то е се на што се сеќавам :(

10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Овај да не е?? :)

На Kristinna92 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. dragan4eDR

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    барам еден филм обично го даваат на каналот едо секогаш го фаќам на половина филмот и не можам да го фатам насловот на филмот значи се работи за едно дете кое ќе биде во дом и прво нема да биде славно но ќе се прослави преку кошарката а тоа е се до неговите патики а да детето мислам дека се викаше келвин.а во домот ќе има едно љубоморно дете толку се сеќавам може некој да ми помогне?

12. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
  13. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    И јас овој го барамммммм. Некој ??????

14. Devojche

Devojche Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2010
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    36
    Барам филм што иде вака.... девојката е музичарка и се запознава со дечко исто музичар..спијат една вечер,се заљубуваат но некако им се двојат патиштата..во мегувреме девојката останува трудна и го раѓа детето,но и викаат дека и е мртво а всушност татко и го дал на посвојување..детето ке стане врвен музичар,ке прави концерти и на крајот ке се сретне со мајка му и татко му ..во кратко црти тоа е..
    Дали на некој му текна ? :)

15. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    August Rush
    http://www.imdb.com/title/tt0426931/
    Ненормално добар филм.

На Devojche и Grunge им се допаѓа ова.
  16. dragan4eDR

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    барам филм одамна го даваа колку што се сеќавам се работеше за едно девојче што сакаше да има 30 години а како мала се дружеше со едно дебело дете и на нејзиниот роденден тој ќе и подари волшебна куќа она ќе си замисли зелба да има 30 години кога ќе и се отствари желбата таа ќе се заљуби во нејзиниопт најдобар другар после тој ќе и помогне да се врати во своите години а кога ќе се врати на своите години таа ќе остане со нејзиниот другар.Дали се сеќева некој на филмов??

17. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Барам филм со Стив Мартив и еден така по крупничок(читај дебел :D) глумец.
    Стив Мартин треба да се врати за Божиќ дома но нема како, а дебелково иде накај неговиот град па заедно се враќаат. И тука веќе почнуваат авантурите.Се сеќавам само дека ќе утнат пат затоашто дебелково ќе се распее и разигра (можеби пијан беше) па ќе изгуби контрола врз колава и ќе излезат на пат каде што ќе возат во обратна насока и ќе поминат помеѓу два огроомни камиони а подоцна колата ќе експлодира и ќе ја возат така изгорена и искршена низ град(без кров, целата беше црна и само шипките беа здрави и живи)... Некаде при крајот во еден хотел ќе се смират ќе се смеат цела вечер, ќе пијат и на крај среќни и весели стигаат во дотичниот град и Стив Мартин го вика дебелково да вечера со неговото семејство бидејќи нема каде да оди.

Ениуан? :D

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    http://www.youtube.com/watch?v=y06v_1D-58c
    http://www.youtube.com/watch?v=SNWx7_tZRcI

На Cynthia му/ѝ се допаѓа ова.
  19. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Значи барам филм.
    Филмот е од многу одамна, 97/98г. (барем тогаш прв пат сум го гледала), и е со група школски другари кои се договаарат да одат летото на логорување, и наоѓаат еден тип во трговски кој продава сирење да се претставува како професор дома кај родителите на децата.
    Тој се согласува на таа улога и секако за пари, демек преварант некој ќе излезе, криминалец.
    И пред да тргнува дружината ги разбира целиот клас, и тие сите се организираат и заминуваат.
    Но треба да имат и ден на родителите, па ќе местат различни логори, демек кој за каде го пуштиле - војнички логор, за глума, за пеење, за компјутери..... но на крај родителита ја дознаваат целава фарса, и типов го фаќа полиција.......
    Филмот е преубав, и главните ликови во филмот се викаа Мад и Зак.
    Знае ли некој како се вика филмот, омилен од детството ми е. :wasntme:

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    На tigerlady и 2468 им се допаѓа ова.