Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Барам филм

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од stefanijata, 7 јули 2010.

1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    бројче, сигурна сум дека ќе ти текне на филмов, сличен е како тој што го бараше, ја од филмов си имав некои симпатии

:wasntme: :wasntme: :wasntme:

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Bushwhacked.jpg 100% си го глеала

http://www.youtube.com/watch?v=kr4x_nbD ... re=related

да не бидам офф, јас барам еден филм, ама многу е стар, порано идеше на мтв сигурно е накај 1980тите, се работеше за друштво што ќе се трка со кола, ама колава фичо им беше, па на трки отидоа, ја напраија колава ја пустеа и на крај победија нартавно :lol:
    тинејџерски филм, ама доста стар така да не верувам дека некој го знае за жал :( кога бев ептен мал кепец го гледав и ми остана у меморија

2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Лудо, видеото не можам да го изгледам, не ми го покажува.
    Пушти ми го линкот по лп.

3. IwyDior

IwyDior Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    42
    Еј
    На а1 имаше еден филм го преведоа ''Лажење''
    се работи за девојче која што е умрена мајка и и таа оди во некој интернат,таму сретнува пријателка која што ке и упропасти животот и ке убива луѓе и ке ја наклевети другарка и.мн е интересен филмот ама не знам како да го најдам..

HELP :(

4. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128
    Мене ми текна на еден исто стар филм. Го гледав како малечка и омилен ми беше. Главна улога беше девојче кое имаше некакви способности да поместува предмети или нешто така. Имаше една прекрасна учителка која многу ја сакаше, но тука беше и еден негативен лик - жена која личи на маж и ми се чини дека беше директорка.. знам имаше сцени кога и ги крадеа чоколатцата,.. ахх којзнае дали на некој ќе му текни. И на крајот мислам учителката го посвои девојчето, кое патем се си мислам дека Матилда се викаше.. :) :)

5. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Матилда се вика филмот и мене ми беше омилен како мала :inlove:

http://www.youtube.com/watch?v=hUGHWje7liM

6. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128
    Хехехе да да, ете гоо, колку едноставен му бил насловот :D Фала! :) :)

7. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Одамна го имам гледано филмот, како во сон се сеќавам, но ајде...Стар црно бел филм...девојче кое ќе остане само откако татко и ќе замине во војна мислам...па ќе и кажат дека татко и погинал, таа ќе биде во дом или нешто сл. и таму лошо ќе се однесуваат со неа...на крај знам татко и се врати...а јас се утепав од плачење... :)

На vitamince му/ѝ се допаѓа ова.
  8. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Овој да не е A Little Princess само во боја е филмов, а не црно бел.

http://www.youtube.com/watch?v=PDJ8lipa ... re=related

На m2m2m2 и MSkorpionka им се допаѓа ова.
  9. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    ^
    Тој е, само постариот снимен 1939, овој претпоставувам истиот е само во ново издание... фала ти многу :f:

На A-j-a му/ѝ се допаѓа ова.
  10. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Да да истиот филм е и еднииот и другиот, само мене многу повеќе ми се допаѓа вториот филм од 1995 год.

11. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    барам два филма првиот обично го даваа на тсм се работи за едно семејство кое ќе се преселат во некоја проколната куќа имаше три деца едно постаро девојче,мало момче и мало девојче.малото девојче една ноќ ќе биде однасено од еден дух и ќе се обидуваат да го вратат откако ќе го вратат ќе се шреселат пак во друга куќа и пак таму малото ќе го одвадат пак духови и накарај ќе живеат во канцеларијата на такото без телевизор.а вториот се работеше за една жена која заедно со мажот ќе се вратат во населбата каде што порано жената живееше имаат и еден болен син.А жената ќе биде проколнувана од едно дете кое одмана е мртво а се знаело дека е пронајдено мртво во шумата но всушност неговите родители го убиле и таа жената ќе се обидува да ја дознае вистината и накрај кога ќе ја дознае родителите на детето ќе се обидат да ја убијат жената а исто така и мажот и филмот завршува така што вистината ќе се дознае и синот на таа жената и мажот ќе оздрави

12. guguence

guguence Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    320
    devojki da ne znaete kako se vika filmot na a2 sto go davat sega

13. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.324
    Допаѓања:
    4.779
    Не барам филм туку македонска драма - Народен пратеник.
    Не знам дали воопшто ја има на нет но сакам да ја гледам пак :)

14. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Барам филм. Стар е го даваа често на мтв1. Се зборува за едно дете, тинејџер кој е болен од една неизлечлива болест поради која не смее да има контакт со други луге или да излегува надвор во природа. И така дома има еден заграден простор со Фолии само за него каде што тој престојува. Потоа се заљубува во една девојка која стално го посетува дома и еден ден излегува надвор со неа и ја победува мислам болеста. Така некако беше, само се секавам дека глумецот многу личеше на Џон Траволта. :)

Едит- го најдов. Инаку Џон Траволта бил глумецот :D Филмот се вика The Boy in the Plastic Bubble.

15. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Ми текна на еден филм се мислоам дека на НВО го гледав, се збореше за едно девојче нешто магии правеше и имаше метла и нешто ќе речеше 1,2,3 ајде летни ти и лета со метлата. И во еден замок се затвори. Само толку ми текнува. :worried:hock:

16. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Порано гледав еден филм ама неможам да се сетам како се викаше..Се работи за двајца мажи кои се преправаат во плавуши..Му текнува на некој за филмов?? :worried:hock: :?

17. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Се вика White chiks

http://www.imdb.com/title/tt0381707/

http://www.youtube.com/watch?v=rr_SY-1Z5vg

На Ammy.Lee му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Black.Beauty

Black.Beauty Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    213
    Го барам So Undercover со Miley Cyrus низ нетов ама не можам да го најдам да го гледам, па дали знае некој каде можам да го најдам онлајн??

19. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    барам еден филм се работи за едно девојце ке ја удри кола но ќе преживеее и кога ќе порасне ќе биде пеачка само на тоа се сеќавам одамна го имам гледано :))

20. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Барам еден македонски филм со македонец и албанка кога ќе се заљубат, па оваа ќе бега преку езеро. :^) Ако го знае некој, го молам ЛП! Итно ми е, навистина.