Филмов го имам гледано мноооогу одамна, еден маж кој е женет оди во шума и таму ќе види дрво во облик на женско тело и ќе земе ќе го однесе дома ќе го чува и дрвото ќе се заљуби во него па ќе и прави проблеми на жената, она ќе сака да го сечи и така натаму... Ако знае некој... ?
Барам еден филм кој го имам гледано пред неколку години, а памтам само една сцена. Во темна просторија, една жена/девојка седи заврзана на стол, а околу неа има луѓе и компјутери кои снимаат што се случува. Од неа почнува да излегува некој глас (најверојатно на Демонот), а откако ќе заврши тоа, сите монитори имаат сив/црн екран и ги снемува работите што ги снимиле. Ако некој/а го знае филмот, ве молам да ми кажете. Однапред едно огромно благодарам.
Барам еден филм,со дечко и девојка,се сретнуваат и се договараат судбината повторно да ги спои,односно доколку се сретнат повторно,да останат заедно и нешто беше поврзано се некоја банкнота и книга..не ми текнува баш,а интересен филм е,ако знае некој....
Женски јас барам еден филм кој мислам дека летово го гледав на сител,се работеше нешто за 10(или незнам ти колку) работи кои треба да ги направиш по раскинувањето со дечко ти за да ти се врати назад.
ЦИА да не си го гледала Како да изгубиш момче за 10 дена .Малку приказната која ја кажуваш не се вклопува.Но не ми текнува на друг филм со сличен наслов па и романтична комедија. http://www.imdb.com/title/tt0251127/
^ ^ Да не е 10 things I hate about you? (на овој филм најмногу ме асоцираше описот, незнам колку се поклопува) http://www.youtube.com/watch?v=AWmjzCZr0Jw
Не женски,не се овие филмови...тука женскава се скара со дечкото и некако како на делови беше поделен филмот...на пример по 1.не му се јавувај првиот ден,вториот ден испадни со другарките (ова се само примери,така нешто беше филмот,што да направиш за време на тие денови за да ти се врати дечкото назад)...многу интересен беше,баш би сакала да го најдам.
Леле ми ја погодивте темата!!!! Одамна го имам гледано филмот ..... Знам дека главен лик е Robert DeNiro ТОЈ Е БОЛЕН ВО ЕДНА БОЛНИЦА И ТАКВИТЕ ЛУЃЕ НЕ МОЖАТ ДА СЕ МРДААТ САМО ГИ ХРАНАТ ПРЕКУ ЦЕВКА.... НО ЕДЕН ДОКТОР КЕ НАЈДЕ ЛЕК И ТИЕ ЌЕ СЕ ОПРАВАТ НО, ПОТОА ПАК ЌЕ СЕ РАЗБОЛАТ!!! МНОГУ БЕШЕ ИНТЕРЕСЕН!!!!! ВЕ МООООЛАМ !!! АКО ГО ЗНЕТЕ !!!!
Барам една емисија мислам дека ја даваа на некоја наша телевизија пред 5-6 години. Беше нешто напрaви сам со еден окачен што правеше многу интересни изуми, еднаш се сеќавам пржеше јајце во тава на сонце. Частам Спојлер ако некој ја знае, дома сите заедно ја гледавме ама на никој не му текнува името.
Dead End - ЌОРСОКАК http://www.imdb.com/title/tt0308152/ Мислам дека е овој, Семејство, тргнуваат по пат навечер и се губат во шумата, и еден по еден умираат сите, една лимузина ги влече. А попат им се појавува една жена со мртво дете во рака. На крај ќе преживее девојчето во болница, а џандарите на местото на настанот ќе го најдат ливчето кое го пишуваа по патот. Многу добар психо/трилер!
Ааа знам за која збориш! Ама еве ни јас неможам и неможам да се сетам на името. Знам беше еден тип со виткана косица и правеше експерименти. На А1 изгледа, и во името на емисијата мислам дека се спомнуваше неговото име. Нешто во смисол: експериментите на... или изумите на... Баш би сакала и јас да дознаам како се викаше
Барам еден филм се зборувасе за едно момце кое воопшто не популарно но знае многу за мизиката поради тоа го назначуваат за одговорен на една група и неговата група победува на еден натпревар и натаму не мозе да ми текне ако некој го има гледано нека писе ВЕ МОЛАМ!!!