На вис даваа еден многу интересен филм.Со верверици и еден човек.Тие верверици пеат и играт и стануваат многу популарни.Потоа ги зима еден човек и ги измачува па се враќаат кај нивниот стар сопственик. Многу ми беше интересен ама незнам како се вика.Ако некој знае нека пиши
Филмов шо го барам го имам гледано одамна значи сум била многу мала ама уште го паметам.Имаше две семејства и двете имаа пицерии и нивните деца меѓусебе се засакаа па после настанаа проблеми и така.Ај ако знај некој како се вика филмов нека пи.ши и нека ми пушти линк од каде да го симнам.Поздрав
Барам еден филм што го гледав на мтм.. Во времето на Хитлер беше и имаше логори и во нив девојки изглеа беа еврејки незнам и на нив вршеа некои експерименти да видат до колку можат да издржат болка ги ставаа во жешка вода над 40-50 степени и многу други грозни работи, почнав да плачам и го исклучив не го догледав сеа сакам од почеток до крај да го изгледам.. Знае некој за кој филм зборам?
^ Има многу такви филмови. Да не си го гледала тој што е работен според дневникот на Ана Франк? Еве трејлер http://www.youtube.com/watch?v=r6OPtrp6Nds
^ Овој е многу сличен со тој, но не е тој. Инаку во тој филм немаше ниедна позната глимица и главната на логорот беше една со плава коса шишана до раменици рамно ..
А јас барам еден филм што го гледав пред некој ден на канал 5 плус, ама изгледа при крајот почнав да го гледам ама ми се виде како добар, со владеењето на Максимилијан втори, па потоа дојде на власт Торн а овој главната улога им беше прво херој па им се спротивстави па го ставија во нешто како затвор се додека не признае дека е од кај нив, тој имаше жена и ќерка не успеав да сфатам што стана со нив, прво мислев дека ќерка му е плавата келнерка каде што одеше во бифето и нарачуваше бифтек секој ден но секој ден немаа ништо, па на крај испадна дека седеше во лудница и ќерка му го посети. Ме потсети на Shutter island на крајот.
Барам филм колку што паметам беше вака : едно семејство оди на одмор во автобус ,а автобусот им е како дома се е наместено внатре дури и има кревет и под душегот во автобусот е како таен дел.Потоа мислам дека двајца млади беа земени и тие шо се на одморот незнам тој дедото истражува за таткото на едно детенце и кога дедто заминува и го отава детето во куќата со тој човекот поставува камери и баш тогаш тој човекот ке се опцуе ке рече серко и првиот збор на детето ќе е серко па послем не паметам... ве молам многу го барам филмов ми текна тука да пишам а иначе од пред 3 или 4 години го немам гледано..Очекувам помош ))
Значи вака.. филмов го имам гледано пред некоја година.. Се работи за една плавуша што живее со дедо и, и има дечко кој треба да го испрати да оди во друг град за да снима некоја реклама. Се испраќаат на почетокот, и после некое време.. оваа ќе сака да иде кај него за да го посети.. ама коа ќе отиде ќе го најде со друга. Девојкава се разочарува, али не смее да се врати дома зашто ќе треба да каже на дедо и што се десило, и оди кај една другарка или братучетка (незнам што и е ), за да живее кај неа... почнува да работи таму и запознава еден друг во кој ќе гледа прво како другар али понатака ке се заљубат еден во друг .. ии толку ми текнува од филмот.. ве молам помош го барам веќе доооооолго
луѓе сигурно ова што ќе ве замолам не е за тука . Ве молам да ми кажете некои добри филмови со деца со смешки.. бла бла али само не САМ ДОМА јак е филмот ама 35739452 пари го имам глеано ))
да пробаш со анимирани?знам дека не се со деца но на кинотека.мк имаш многу добри анимирани филмчиња од типот на Ајс Ејџ и Рио.
луѓе а како се викаше на англиски филмот што го имаше порано на а1 мислам баба мразица на македонски ај помогнете ми за англиски )