Дали некој знае како се вика, едно филче порано нон-стоп го даваа на МТВ. Се работеше за една земја каде беше забранета музиката, па едно девојче ќе се бори против тоа. Се сеќавам само на некои сцени, знам имаше снег..па пуштаа скришно музика од грамофон...( ама објаснив ) Anybody?
Барам еден филм, го имам гледано пред 2-3 години можеби и повеќе на сител. Во главна улога беа Анџелина Џоли и уште една девојка кои уште од мали биле добри пријателки, но мислам дека семејствата не и се сложуваа.. така некако беше. Потоа девојките пораснаа и се оддалечија, секоја по својот пат. Потоа судбината пак ги спои едната ги бранеше робовите, а Анџелина Џоли бидејќи беше богата имаше робови кои и беа слуги нормално. Потоа Анџелина Џоли се разболе од неизлечлива болест и се мислам дека умре, ама не се сеќавам добро. Ако знае некој како се вика филмот да ми каже.
Имаше еден филм многу убав со фармерки некако беше...имаше 3 или 4 другарки на кои им се допаднаа исти фармерки... Купија едни и ги менуваа.. па ова, па она (непамтам натаму ) какво објаснување а? Го знае ли некој филмов?
Jас барем еден сериски филм вчера го даваја на Сител 3 во 1 :30 вечерта, со 2 луди родители на кои му умре детето, за да го вратат во живот мораја да убијат 12 деца. Дали го гледаше некој ? Многу интересен беше
Ај ако може линкче од серијава, да видам дали за истата станува збор. Инаку секој ден ја даваат серијава или? Вчера беше 9та епизода
Којзнае дали на некој ќе му текне ова ама ај да пробам... Мислам дека на А2 ја даваа на времето, серија беше и тие што се дружеа беа заедно уште од средно... Нешто со матура, беше поврзан и насловот... Му текнува на некој која е серијава?
барам филсо еден папагал по име поли зан дека папагалот ке сака да најде една девојка по име мари дали некој знае како се вика филмот???
Ме потсети на еден филм што го обожавав кога бев мала. Се вика Поли http://www.youtube.com/watch?v=aiibdYA16rk
Ај ја да си прашам. Француска серија, ја даваа порано на МТВ. Малечка бев, не се сеќавам добро, мислам дека една од главните ликови беше плава женска, со пократка коса. Негде 1998-1999 ја даваа, ако не се лажам.
барам еден филм денес бш го гледав по втор пат но никако да го фатам од поцеток се го факам на пола го даваа на МТМ се работи за едно девојче што ќе си го бара пријателот што ќе биде земен од снежната кралица.фала однапред
Порано знам за нова година беше 2007 или 2008 гледав еден филм со едно дете мајкаму и татко му разведени ќе бидат или ќе се карат незнам точно така нешто и ќе си замисли желба детето секој ден да е божиќ оти тогаш не се карале или татко му тогаш бил со нив дома така нешто беше и таман ќе заврши денот т.е божиќ ќе почнува пак од ново и така неколку пати со ред дури не напрај тој татко му нешто и на секое ќе се повторва кај со ѕвони татко му на врата па ќе му текни на татко му па ќе бара што е работата многу ми беше убав ама заборајв како се вика, а сакам пак да го гледам ако го знај некој ве молам да ми пиши фала однапред