Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Барам филм

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од stefanijata, 7 јули 2010.

1. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Да не е онаа со 4 сестри што беа мислам, и живееа само со татко им ?!
    На глава му се качуваа со женски проблеми. :D

2. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Сега ми светна на момент :D Мислам дека со манекенки беше.

3. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Девојки, да не знае некој како се вика еден филм во кој се работи за мачењето на босанците во текот на распаѓањето на Југославија? Се снимаше тука во Македонија. Не е нешто многу познат, ама сакав да прашам да не сте слушнале за него.
    Фала однапред.

4. BlovesI

BlovesI Активен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    2
    Resident :) на кинотека можете да го најдете,а ако сакате поубава слика даунлоуд! :))
    Иначе интересен е филмов! Како мистерија е !

5. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    барам 2 филма
    првиот беше со еден писател, ќе доживее сообраќајна несреќа и ќе го изгуби сеќавањето.. но една жена ќе го спаси, ќе му дозволи да живее во нејзината куќа, но со цел да извлече пари од него, и ќе го тера да пишува книга..

вториот.. исто со писател :D еден млад писател има намера да пишува книга, па за помош кај него ќе дојде една девојка, и ќе се заљубат еден во друг.. е сега знам дека тој дејството во книгата ќе го менува во зависност од нивната љубовна врска... на крајот ќе останат заедно...

ги има некој гледано? :)

6. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Дали знаете филм документарец за религија, се објаснувало во филмов зошто да се верува или не во Господ такви некои работи и знам дека документарецов бил 3 дела. Првиот за религија, вториот за кулите и третиот незнам за што. Јас би сакала да го најдам тој за религија ама незнам како се вика, па ако некој знае нека каже.

7. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Zeitgeist: The Movie

повеќе инфо:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Zeitgeist:_The_Movie

На K.Mari4ka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.184

За првиот, види да не е овој? :?:
    http://www.imdb.com/title/tt0100157/

А за вториот, овој? :?:

http://www.imdb.com/title/tt0318283/

9. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991

Леле , се свртев наопаку за да го најдам филмов ;( Знам за кој филм мислиш и јас го барам :( Кога го прочитав мислењето помислив дека е мое и баш се зачудив бидејќи оваа тема не ја знам :D И јас само толку памтам од филмот, барем еден глумец да знаев од нив, полесно ќе го најдев :( Нон стоп го даваа на мтв1 кога бев малечка. Ај нека му текне на некој :(

10. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199

да, тие се.. ти благодарам :*

11. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Барам еден филм гледан како помала ама никако да ми текне, можеби некој го знае..
    Едно семејство добива ми се чини милион долари или многу многу пари кои мора да ги потроши за ден, два или така нешто ама малерот беше мислам беше недела па не беа многу продавници отворени :lol:
    Купуваа глупоси, косилки, мислам 10 фрижидери, на еден му рекоа сакаме да ти ја купиме цела продавница, цепки.
    Но мора да ги сочуваат сметките на сите работи кои ги купиле за да после добијат билион или така нешто :)
    Многу беше смешен и исто постар 80ите или 90ите тука негде.
    Ама не е со Еди марфи, знам има сличен филм со него. Овој е друг со цело семејство.
    Знам на крај некој ќе зафркнеше работа, ќе купеше нешто без фискална :D Ама незнам што се случи на крај.
    Лудо филмче :lol:

12. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.184

Eј луѓе, сум се утепала од барање, ама го најдов :D.
    Ми текна дека тоа малото девојче во филмов глумеше во една серија на Телма, па го најдов името на серијата, па името на девојчето и еве го името на филмот :D

Се вика The song spinner :)
    http://www.imdb.com/title/tt0114499/

На kristince51, sanjalica, Nevermore и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    ^ ^ Не ми се верува , го пишувам името на google и ми излегуваат линкови од филмот, пола од нив се лилакови - значи сум ги кликала ама не сум знаела дека тоа е тоа што го барам, никаде немаше слика, еве сега баш зачитав, и да - тој е ^_^ Пресреќна сум !! Ти благодарам многу, ти должиме частевка со Chocoholic :)

На Chocoholic и moonlight-girl.55 им се допаѓа ова.
  14. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Cе секавате на еден филм,мислам го даваа на Mтв или A1 така често,така беше страшен,имаше еден убиец што ги силуваше па убиваше сите девојки па ги фрлаше некаде в река телата,па мајката на една девојка ке одеше на суд ,па ке бараше правда,и на крај ке го осудеа убиецот на многу години в затвор,така беше потресителн филм,мислам вистинска приказна беше?

Anyone? :?:

15. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Барам еден филм вака нешто...
    Тој оди на Филипините за истражување и таму се заљубува во една девојка, но ѓи апсаат за нешто и одат во затвор,а таа останува бремена во затворот...Пред еден месец го даваа на FoxCrime или FoxLife не сум баш сигурна на која... :?: :?:
    Знае некој како се вика?

16. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    И мене сега ми текна на еден филм што незнам како да го барам. Го даваа многу на МТМ ми се чини.

Човекот е композитор, професор по музика и таму каде што ќе предава, ќе држи аудиција и ќе има една девојка која преубаво пее, он така малце ќе се заљуби во неа, ќе напише композиција за неа. Исто така, ќе му се роди син кој ќе биде глувонем..

Ви се чини познат? М? :)

17. AzSxDc

AzSxDc Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    24
    Девојки барама еден филм..сега за божиков играше на ТВ
    имаше едно девојче кое на дедо мраз му рече дека за божиќ сака момче а тој таа година и испрати украс и и рече дека ќе и го испрати вистинскиот кога ќе бидат двете срца подготвени.по 20 години тој и испрати едно момче кое таа го засака но се врате незиниот бивши и понуди брак но таа го одби и си остана со божиќниот подарок..

Преубав ми беше филмов и сакам пак да го гледам :D

18. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.370
    Значи многу одамна го имам гледано филмов и слабо се сеќавам.Знам дека беше хорор, и дека имаше една рака(отсечена од тело)што ги убиваше сите.Знам дека имам премалку информации ама толку се сеќавам, доколку некој може да ми помогне фала однапред :)

19. Mayyya

Mayyya Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.253
    Допаѓања:
    6.025
    The Hand
    Сигурно е овој.
    http://www.imdb.com/title/tt0082497/

На xxx-ba и sweet-cherry им се допаѓа ова.
  20. Buba-Mara

Buba-Mara Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    61
    Најверојатно за овој мислиш.
    a boyfriend for christmas

Прикачени фајлови: