Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Барам филм

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од stefanijata, 7 јули 2010.

1. Ale.Ambrosio4

Ale.Ambrosio4 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    50
    Серијата можеш да ја гледаш на youtube The tribe

2. Ale.Ambrosio4

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    50
    Однамна гледав еден филм на Канал5 за пријатели кои одат на патување во пустина и ќе најдат дијаманти. Еден од пријателите започнува да ги убива сите и помеѓу сите се појавува сомнеж и недоверба. За време на патувањето со камера цело време снимаа и на крај полицијата ќе ги најде сите тела заедно со снимката и ќе го пронајдат убиецот. Фала :D

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Барам.... хорор да речиме.

Маж, жена и девојче возат со автомобилот кон новата куќа што ја купиле, да се вселат џанам. Бидејќи патот е тесен и низ шума, за влакно се спасуваат од несреќа. Одат во куќата, каде почнуваат да се случуваат чудни работи, духови и триста други ствари. Еден ден мајката ќе тргне по патот од каде што доаѓаа со автомобилот и ќе ја види нивната кола надвор од патот, на местото каде за малку ќе настрадаа на почетокот. Во колата се сите тројца, мртви. Всушност тие биле мртви цело време и постоеле како духови. Мајката ќе се врати назад и нема да каже ништо од тоа што го видела.

Ете толку. На толку се сеќавам.
    Anyone?

4. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    A дали некој знае како се вика еден филм , хорор каде на 80 минута му пукнува жолчката на режисерот и на тие у филмот ? или така нешо слично со пукање на жолчката -_-

5. AzSxDc

AzSxDc Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    24

даа тој ее ти балагодарам.:*

6. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    пак барам филм, одамна го имам гледано
    се работи за едно момче кое игра кошарка и ќе се спријатели со куче и целото дејство мислам дека е тоа пријателството на детето и кучето, и на крајот детето ќе има кошаркарски натпревар и кучето ќе влезе во игра мислам и така ќе победат..
    му текнува на некој?

7. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128

http://www.imdb.com/title/tt0118570/ Ај види ова :)

8. feferona

feferona Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    94
    ХАхахах и на крај на сите им пукна жолчката...
    И мене ми пукна жолчкава од смеење, баш у 80 минута запримети :rofl:
    Филмов да не се вика Пукање на жучот? :rofl:

9. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Леле само за мојот филм нема решение???? Ај дур е актуелна темава, да ве потсетам, може на некој ќе му светне сијаличката :lol: :lol: :lol:

"И мене сега ми текна на еден филм што незнам како да го барам. Го даваа многу на МТМ ми се чини.

Човекот е композитор, професор по музика и таму каде што ќе предава, ќе држи аудиција и ќе има една девојка која преубаво пее, он така малце ќе се заљуби во неа, ќе напише композиција за неа. Исто така, ќе му се роди син кој ќе биде глувонем..

Ви се чини познат? М? "

10. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Да не е овој?
    http://www.imdb.com/title/tt0113862/

11. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571

ООооо да да да!!! Благодарност огромна, не би го погодила насловов ни во милион години!!! :) :) :*

И малку офф топик, не ја ни препознав дека е уствари типката од Yes, Dear :D Каков глас!! :)

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    тој е :D :D ти благодарам :*

На Simonna7 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Абе некој ми кажуваше . :lol:

14. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Барам еден филм во него игра 50 Цент. Во филмов се раскажува за едно семејство каде таткото ќе се разболи и за лекувањето ќе сака куќата која скоро цел живот ја исплаќал да ја даде под хопотека. Син му ќе биде против тоа и ќе почни да работи како електричар. После тоа син му некако ќе дојде до некој пакет и во пакетов ќе има адреса. Ќе појде на адресата и ќе се најде со некој мафијаши ли се незнам што се и ќе треба да игра руски рулет. На крајот излегува победник и ќе ги земе тој парите и на враќање за дома ќе го отепаат ама битно парите ќе ги испрати до дома.

15. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Dead Man Running (2009)????

16. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
  17. Ale.Ambrosio4

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    50
    Однамна гледав еден филм на Канал5 за пријатели кои одат на патување во пустина и ќе најдат дијаманти. Еден од пријателите започнува да ги убива сите и помеѓу сите се појавува сомнеж и недоверба. За време на патувањето со камера цело време снимаа и на крај полицијата ќе ги најде сите тела заедно со снимката и ќе го пронајдат убиецот. ХЕЛП!!! :(

18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Ми текна на уште еден филм кој го барав ама никако да го најдам.
    Една мајка ја губи својата ќерка на многу мала годишна воздраст, заради некоја повреда која е вон животна опасност. Тоа создава мистерија и вчудовоидување и кај лекарите.
    На средба со една видовита, таа и кажува дека господ направил грешка, наместо некоја баба од 90 години го земал животот на нејзината ќерка.
    Интересно беше што таа работеше во компанија за чоколади, и во внатрешноста на секоа чоколадо беше некоја приказна која таа ги пишуваше.
    Бев сигурна дека беше Audrey Tautou главната актерка но не најдов таков филм...
    Any help :?:

19. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Барам еден постар тинејџерски филм, порано го даваа нон стоп на нашиве канали. Се работи за едно моче и девојка, не ми текнува како баш беше, се сретнаа мислам дека случајно во воз.Момчево се заљуби во неа, но никако неможеше да ја пронајде пак. Му текна преку весници да ја бара, даде оглас, и на крај имаше еден голем плакат во центарот на градот, каде што пишуваше дека ја бара и дека ја сака. Девојката инаку е црномуреста, со црна коса, а момчево мислам дека беше плав или смег така нешто. И на крај се пронаогаат на железничката станица, тој и признава дека ја сака... и така завршува....Паметам еден детал на крајот девојката беше облечена во црвена кожена јакна, и носеше мини здолниште. :) Плисс некој???

20. EmGreen

EmGreen Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    189

Воа :D
    http://www.imdb.com/title/tt0279286/