Барам еден филм, пред некој ден го гледав,знам дека е стар филмот. Мајка својата ќерка ја учи да ги искористува мажите, поради истата причина мајката се мажи 12 пати.И ја учи да не се заљубува.Но ќерката ќе се заљуби (мајка и приметува дека е заљубена бидејки се бакнувала со затворени очи)... Крајот е како ќерката ќе се омажи со својот сакан,но мајка и за да ја убеди дека сите мажи се исти ќе го легне истата вечер.Тој се противи на тоа ,но мајка и ќе го заспие него и така ќе ја убеди ќерка и.Она плаче..... ИИ на крај мајка и и ја кажува вистината на ќерка си дека го успила. Го гледал некој или слабо ? :/
Па девојки барам еден доста стар филм..сигурно има 15 год.од коа е сниман..Не се сеќавам баш мн.убаво..Знам дека беа една фамилија маж и жена незнам за деца..и како однадвор шо ги глеаат луѓево нормални се..и имаат знам куче..И како некои скриени простории имаа во куќата и во кафези чуваа изреметени луѓе некои..знам дека едно дете без јазик беше..и едно дете го откри сето тоа...Луѓево беа изреметени и знам дека го имаа еден обесено (црнец) наопачки и му ја дереа кожата..малце грозен ама се надевам дека ќе ви текне на некојј...од мноооогу одамна го барам и никако да го најдам..?
Девојки/ момци некој/а да ми каже како се викаше филмот на СИТЕЛ 3 вчера вечер...некаде после 22 сат!!! некоја Австралиска комедија ?!?! Сакам да си го симнам пошто беше одличен и сакам да си го имам за колекцијата
Znae li nekoj kako se vikase filmot sto bese so obezglaven javac, setase naokolu i im gi secese glavite na lugeto.Horor e postar film, ima i crtan so istata poenta. Nemam makedonska podrska se izvinuvam ako moze nekoj od moderatorite da go preprave mislenjeto.Fala.
Уфф кефој сум шо ја најдов темата....Вака јас имам гледано 2 предобри филма, само врска немам како се викат: 1. Постар филм со деца (11-12 години) на Телма едно врме нонстоп го даваја....Во филмот се работи са 3 деца (2 момчиња и едно девојче- кое е сестра не едно од момчињата), кој живеат во едно мало градче. Еден ден дознаваат дека изгубената принцеза, на незнам шо, живее во градот и цело време се сомневаат во едно умислено плаво девојче, па дури и кога имат sleepover се прикрадуваат и му ставаат под душекот зрно грашок....На крајот испаѓа дека девојчето (од тие 3те деца) е всушност посвоена, и таја е изгубената принцеза. 2. Го даваја на OSN Cinema пред долго долго време. Филмот започнува со Маж и Жена кој откога присвојуваат едно девојче, по извесно време загинуваат во сообраќајка. Поради загубата на родителите девојчето го зема кај себе една од службеничките од социалниот центар...за на крај да открие дека девојчето е демон (или нешто така), и сите кои ке го присвојат или земат дома по извесно време умираат - односно девојчето ги убива.... Ако знајте ве молам поможвајте 1000 години ги барам :/
Може линк од целиот филм Викенд На Мртовци во еден дел,не сакам да го симнувам ко што е на rapidshare во 4 дела
Леле арно а најдив темата. И јас гледав еден филм ама пустија реклами и пак не го вратија да го догледам. глумицата е цркнинја цела беше плетенки сплетена, беше инспекторка или јавен обвинител не ми текнува и ке а обвинат дека го убила мажот и, ама она не е убиецот, и цело време се зборува дека тоа е некој Дени и на крајот кога требаше да се открие кој е Дени го изгасија филмот. ај на некој ако му текне нека ми го каже. однапред благодарам
Ајј и јас да си прашам за едно старо филмче ме мрзи да барам наназад можеби некој прашал... Мислам дека филмот се викаше Верба, една девојка ќе е болна па ќе ја носи дечкои во една црква во друг град каде што има статуа на Богородица која плаче, па едни мислам дека ќе сакаат да ја украдат статуата, ќе ја сменат така беше нешто... Ама неможам да го најдам никаде на нет
Cе сејкавате?наслов на филмв се сејкавате на серискиот филм кој играсе пред многу години на мтв1. Bесе англиски филм со племијна еедна плава девојка се викасе амбер косата да дрзесе во неколку мали пундзи. Eдна друга девојка со кратка коса како црно црвена се викасе рут. Oва бесе како со племмијна и како зивееа во едно место па имасе како епидемија. Gо барам насловот на филмот