Има еден филм го имам гледамо на Халмарк пред едни добри можеби 7-8 години горе-доле. Се работеше за едно семејство и имаше мислам 2 или 3 деца, од кои две малечки момче и девојче. И една вечер родителите ги легнаја децата да спијат и заминаа во спална, и додека водеа љубов Спојлер , на тоа како домофон за да чујат ноќе кога децата би се разбудиле, слушнаја како едното плаче, но занесени не обрнаја внимание велејќи дека ќе заспие за некое време детенцето. И следното утро го најдоја во креветчето душичка удавено со врвка од играчка со коњче. И од тогаш мајката се обвинува за тоа што се случило и почнува константко да халуцинира, го гледа,зборува со него и сл. Знам таа имаше ателје на таванот и еднаш цртајќи го здогледа па го црташе и така нешто. Филмов искрено го барам со годиништа и ништо. А не е некој премногу стаар да речеш, најрано би било 2000 год. да е снимен. Го гледал некој?
baram nov film vaka imase mlad bracen par i se vselija tamu vo nekoj stan i imase edna baba i mn mu dosaduvase gi trujase tamu celo vreme i ovie probuvaja da ja otepa a pa taja nikako ne umirase i taka nesto znam na krajo znam ovie se odselija od stano i taka nesto
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/3/34/Duplex_film.jpg/220px-Duplex_film.jpg Duplex http://www.youtube.com/watch?v=oltpVqiwTkg ?
Филмов што моментално игра на Телма? Во програмата пишува Раздвојување, пробав со неколку преводи на англиски, ама не го најдов. Нешто како хорор е, група туристи патуваат и наидуваат на паднато дрво на патот, тие сакаат да одат по еден друг, скратен пат, но возачот не се согласува. Еден од туристите се кара со возачот (кој патем на зборува на нивниот јазик), овој ги истоварува и се враќа со автобусот, и овие почнуваат да одат сосе багаж по скратениот пат, наидуваат на една куќа и сега таму ќе престојуваат...anyone?
значи помала бев кога го гледав филмов....станува збор за трговија со девојки и мислам дека беше неколку девојки ке се борат против тие макроата....ама филмов е во повеќе дела ...знам го даваа пред едно 3 години на телевизија....во делови..на крај пишуваше крај на првиот дел и така мислам дека имаше едно 2 или 3 дела......ве молам за помош стварно предобар филм.. п.с не е - The whistleblower ги знам тој филм овој беше со слична приказна..... ај хелп
Имаше еден филм, беа собрани повеќе другари и другарки и отидоа на кампување. Една знам се викаше Фиона, од град беше она, ептен богата и разгалена, и памтам една сцена. Она беше на фризер кога и ја кажаа идејата за кампување и ја праша мајка и. Главите им беа во тоа за миење. Од кога се вратија од камп, никој немаше дома. Луѓето сите беа собрани, некој ги држеше. Војници имаше насекаде, знам еден убија. На крај памтам, овие беа во еден камион Фиона и другарка и, и зборуваа и имаше микрофонче и ги најдоа, па се запали камионот, експлодира, ама вие се спасија. Имаше и едно девојче, од црква го земаа, со миртолез уби незнам колку војници. Многу е убав филмов, ама неможам да го најдам. Имаше една сцена друга, Фиона кажуваше дека не испаднала со ниедно машко, и другаркава рече *You are beautiful, Fi. Едит : Го најдов, се викал Tomorrow when the war began