Барам филм со еден пар црнци кои добиваат бело,плаво дете.Мажот прво се сомнева дека жената го изневерува,но всушност детето личело на некој далечен предок.
Барам еден филм вчера го гледав во 5 сабајле Инаку се работеше за раведена жена Џеки, и ќе се заљуби во еден многу помлад од неа 27 годишен Кајл се викаше тој, ќе се запознат на Хаваите, и таја ќе го користи секој одмор да оди таму за да бидат заедно. Ќе има и две дечиња. Појма немам како се вика и не можам да го најдам, го отепав од барање
дечки мајка ми гледала некој филм ногу бил интересен, неколку пара родители ги однесиле децата на планина (како што разбрав) се со цел да ги отргнат некој период од цивилизацијата, комјутери, телефони, интернет, за да дознаат дека и природата има убавини. Е сега мајка ми ми раскажа само една сцена каде што децата се однесени во некој традиционален американски ресторант каде што имало само кока кола, сода, хамбургер, и ход дог, децата побарале неколку видови на минерална вода за кои келнерката прв пат слушнала дека постојат, па потоа демек им рекла дека тоа кај нив се викало вода од чешма Е ај сеа некој ако знае кој е виа филм нека ми го каже да го изгледам однапред фала
Taken 2 го има ли некаде, со добра снимка, или уште подобро торент..? Неможам да најдам, да не не е излезен уште ... ?