Филмот ми е гледан мнооооооооогу одамна па вака оди:една група пријатели одат во еден град ама тој град е град во кој живеат само мртви значајни луѓе од минатото (елвис присли) и тие во тој град се живи. И кога групата пријатели отидоа таму се организираше еден концерт и тие мораа да останат на концертот и многу време помина одкога започна концертот и тие прашаа еден човек кога ќе заврши и тој кажа „можеби за 10 минути,можеби за неколку саати а можеби и никогаш“. Многу ќе ви бидам благодарна ако се сетите на филмот. Баш пред некој ден се сетив на него и му раскажав на татко ми па тој сака да го гледа
Леле го имаше филмов на А2 али поодамна.Ако некој го знае нека каже како се вика,морам да го спуштам.
Незнам дали е соодветно место тука, ама ај ќе си прашам . Некој да не знае каде можам да најдам асална снимка за Hotel Transylvania?
Овој филм ми е еден од најинтересните. Бебето се вика Бенингтон. Ако сакаш можам да ти дадам линк да си го спуштиш филмов? Ах да а филмот се вика Baby's day out.