Не се баш двете плавуши, ама можно е на овој да мислиш: Aquamarine (2006) Или серијава H2O: Just Add Water
Со години барам еден филм, многу стар отприлика негде 80ти години,на прва го даваа често .Многу бледо ми текнува ама знам дека беше со девојче и со коала , мислам коала слепа беше и девојчето и помагаше . Ај ве молам ако некој знае како се вика филмов нека ми пише ќе му бидам многу благодарна
Последен филм што го гледав е... И кратка рецензија Здраво сакам да ве прашам ако знаете како се викаше филмот со кучињата хаски за санки влечење што преживеаа сами цела зима на планината едно само мислам загина.Едното куче се викаше макс.Незнам како да го објаснам поинаку ако витекне пишете.
Јас не барам некој конкретно, ама сакам да гледам нешто у стил на Tengo ganas de ti, по можност не толку тинајџерски но да биде шпански, аргентински, португалски мање битно и да има прилично жешки сцени, некое прилично женско фулмче, ама и немора да е до толку срцепателен(ама се внесов )...некој предлог?
Барам два филма. Во едниот, главната улога е женско и е многу богата, но нејзините родители се разведени, и нејзината најдобра другарка е многу богата меѓутоа, таа ќе и прави лоши работи зад грбот. Во вториот, има една девојка, од богато семејство, и на интернет ќе запознае еден стар човек, меѓутоа, таа не го запознала никогаш, и кога ќе решат да се видат, он ќе ја силува. Како се викаат овие филмови?
случајно налетав на темава..... пред некое време го гледав филмот ама никако не ми текнува како се викаше...се работи за еден маж, живее сам во куќата и после некое време почнува да се маскира во женско и да се претставува како неговата жена.....на крај некако ја исценирува својата смрт и продолжува да живее како жена му
Можеби првиот е Wild Child ? Тука не се разведени, туку женава е умрена, но некако ми го match опсиот.
Извинете што ставам еден под друг пост :/ кој е филмов?? Мајли ич не ја сакам како глуми али дечково е бомбонче морам да го гледам