Девојки, барам филм...Филмот почнува како две деца со еден човек пловат со едно чамче и наеднаш настанува бура и чамчето се превртува и чичково загинува а децава остануваат на островот. И таму живеат, па ќе се заљубат па на крај ќе имаат 2 деца. Знае некој?
Се работи за двајца браќа кои наследуваат фабрика за правење сирење или нешто така, но цело време им се случуваат незгоди при нејзиното реновирање заради глушец. Комедија, прилично е стар. Некој?
Барам една шпанска серија за гледање онлајн, ја даваа порано на А1 се вика La estrambotica Anastasia, ако ја сретнете некаде да ми помогнете
Знам за која зборуваш, можеш на YouTube да си ја гледаш ги има сите епизоди, a инаку еве и др. страна, врти надолу ги имаш сите епизоди http://www.telenoveleonline.com/2011/10 ... ganta.html
^ Сигурно е од Awkward ?? Бидејќи ја гледам серијата ама ја немам забележано сценава, освен ако е од 3тата сезона.. во секој случај, фала
Неколку пријатели отидеоа на њуркање и имаше едно женско со нив ама на неа косата и се заплетка во нешто и да ја пресече косата го исече јажето,падна и умре.Па после се караа нешто зашто тој стариот не можеше да го најде патот и го обвинуваа.Едниот мислам дека умре зашто снема воздух(не сум сигурна) И останаа само стариот,син му и дечкото(или мажот) на таа девојката што умре.Тој дечкото се скара со стариот и му викаше дека он е крив зашто умрела таа и избега.Татко то и синот го најдоа патот ама овој им го попречи и го забоде стариот на еден остар камен и стариот умре.Синот и „убиецот" се тепаа и после синот почна да му објаснува демек не требаше вака да биде,ти си крив,ќе останеме тука,татко ми беше тој што не донесе до тука,ако не беше тој сега ние кузнае каде ќе бевме...И тој рече да јас сум крив извини...И се удави.На крај синот на тој стариот пливаше до горе и само тој преживеа. Знае некој како се вика овој филм??