барам еден филм што го даваа порано на TCM се работи за една куќа со дух и тој дух ќе земе едно мало детенце(девојче),тоа дете имаше една постара сестра и еден брат приближно колку неа.целото семејство ќе се обидуваат да го земат девојчето,па дури ќе викнат една жена за да им помогне.и откако ќе го земат девојчето ќе се преселат во друга куќа но и во таа куќа ќе има дух,но овој пат мајката ќе го спаси навреме девојчето.и на крај ќе отидат да живеат во едно мало станче без телевизор бидејќи милсеа дека тоа им се случи заради телевизорот. го знае некој филмов многу сакам повторно да го гледам ама никако не можам да го најдам бидејќи секогаш кога ќе го начекав го фаќав на пола ://
Вчера на сител вечерта играше еден филм многуу убав како се вика знае некој? На планина беа изгубени нешто така беше
Сега рекламираа еден филм на Сител - го преведоа како собарка во Менхетен.Ќе го даваат на тв во сабота во 21 и јас ќе немам можност да го гледам.Дајте ми торент од филмот.Јас пробав да го најдам на www.kat.ph ама не успеав. Ве молам за помош.
Барам еден филм кој донекаде би рекла дека беше тинејџерски. Ликовите беа средношколци и мислам имаше еден хигиеничар во училиштето кој го отпуштија бидејќи немаше средно. Имаше и едно момче кое беше нов ученик и кое за прв пат во ова училиштето се вклопи, си најде друштво, девојка и престана да биде најслаб ученик. Знам дека момчето објаснуваше како често неговите се селеле и мислам дека на крајот си отиде... Барам серија која мислам дека беше шпанска. Одеше пред 7-8 години мислам на МТВ. Имаше во насловот Пријатели или така нешто... Исто се одвиваше во средно училиште каде се сменија 2 генерации ученици. Кога дојде втората генерација имаше еден ученик Мартин кој бил во поправен дом но излезе дека делото го направил неговиот татко а не тој. Се сеќавам дека убаво црташе.
The Mortal Instruments: City of Bones (2013) dali nekoj moze da go najde onilne ili torent za nego..? :/
Барам еден филм подолго време,го гледав со мојата братучедка пред 3-4 години ,филмот беше со сабји нешто,мислам дека на девојката тој ќе ја грабнеше од венчавката- не сум баш сигурна.Но знам дека на крајот таа ќе го убие него,прво ќе му рече дека го сака и на крајот ќе го убие,бидејќи мора. Ај ве молам некоја ако знае како се викаше...
Серијата е Компањерос, таа е таа што ја даваа на Мтв и пред Ун пасо аделанте. http://www.imdb.com/title/tt0124938/ Ja има и на јутуб, мислам дека е цела, листај надоле од десно од страната има доста видеа. Таа е, нема друга, прекрасна серија мојата омилена шпанска, посебно песничката им беше екстра. Compañeros 01x01
Некој да ми каже од каде да го симнам филмов, на замунда сеуште го нема... http://www.youtube.com/watch?v=SKZfFpCKJLM