Филмов го имам гледано одамна. Се работи за семејство, во кое таткото ( патем е многу познат глумец, ама не ми текнува сега името во моментов, сум заборавила) ќе работи со една жена и таа цело време ќе пробува да го одвои од сеејството. Дејствието е во зима, околу Божиќ и таа ќе се обиде и за Божиќ да го одвои од семејството ама нема да успее. Во филмот имаше две кучиња и тие зборуваа, се сеќавам на една сцена каде одејќи да го најдат таткото се бореа со еден волк. Знаете за кој филм станува збор?
Да Да тој еееее, ти благодарам многу , а да не знаеш ти или некој друг дали го има некаде online за гледање ?
Имаше еден филм порано на а1 се викаше опседнувањето на сара но неможам да го најдам никако на интернет..
Мислам дека е од серија , една австралијанска ама има само една сезона Lightning Point http://www.imdb.com/title/tt2196825/
Гледав еден филм на FoxLife, една девојка продава билети за возови, и доаѓа еден муштерија и и кажува дека таа има роднини и дека наследила нешто(инаку мајка и е умрена). И таа оди заедно со него кај нејзините роднини кои имаат многу голема куќа и таа се заљубува во еден на М мислам дека му почнуваше името. Толку памтам од филмов, не го почнав ни од почеток, а не го догледав ни до крај, па ако некој го знае нека го каже
Eve sega pustiv na sitel 3 i ima eden film mnogu mi e interesen i eve trazam i ne mozam da go najdam imeto na filmot da go gledam celiot Ima eden profesor koj e debel i nekako so pijalok oslabna i toj e slab no sekoja vecer pak se zdebeluva i pak go pie toa i oslabnuva samo toa go gledav i mi stana interesen ako znaete kazete mi go filmot
Gledav eden film pred godina-dve na TV 1000 .. 3-4 deca pomalecki se mnogu nemirni i ziveat samo so tatko im. po nekoe vreme on zapoznava devojka koja ja nosi doma ama decava pa ic ne ja sakaat, i i pravat sekakvi gluposti na nea. Po nekoe vreme samo sto pocnaa decava da ja sakaat,tuka doaga nejziniot (valda) bivsi decko i ona zaminuva so nego. I decava mnogu se tazni bez nea, po celo vreme placat..Tipkava so decko i zaminuvaat so nekakov si brod, a po niv trgnuva i tatkovo so decava.. Uspevaat da go stignat brodot i ona se premisluva i se vraka kaj decava.
Пред неколку години гледав филм, две тинејџерки (другарки) остануваат бремени во исто време, и кога дознаваат си прават планови како и двете ќе родат девојчиња и ќе ги одраснуваат заедно... Едната роди девојче, а другата машко. Понатаму памтам само дека децата се спријателија, а мажот на едната ја малтертираше. Помош, молам?