Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Барам филм

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од stefanijata, 7 јули 2010.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Ta дааааам :) Еве го филмот :whew:

На dancing.queen, blueeparadise и firequeenn им се допаѓа ова.
  2. GiaMarie

GiaMarie Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    40
    Хахаха да ми текна отпосле на кој мислите, ама насловов никад немаше да ми текне :) хахаха. Кај го изнајде, браво :up:

3. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    http://current.com/1oeoq4c
    Тука има листа од 30 Филмови со барање на богатства :?: се надевам дека некој од нив е баш за некој кој сака да најде БОГАТСТВО (Вие Вашето сте го нашле веке)

ЈАс си најдов еден Антика филм (Тhе Goonies)

http://www.youtube.com/watch?v=pWgc8Ute2tU
    Знам дека не е баш тој кој го бараш и може сум малку надвор од контекст ама ова е филмче кое на МТВ го рушија од давање на времето(се надевам дека нема да ги потсетам пофторно да го прават тоа) хеххе
    The Librarian (добар на таа тематика)

4. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.249
    Допаѓања:
    6.732
    како се викаше еден филм со Џенифер Лопез...прави венчавка на еден доктор со една плавуша и таа се заљубува во овој докторов но не го кажува тоа заради плавушава да не се налути ...на крајот ќе се земат таа и докторов...многу ми беше интересен го гледав на фокс вчера ама од средина ..

5. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    http://www.youtube.com/watch?v=OPUFHhA4lqg
    ДА НЕ Е ОВОЈ

6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Ај јас пак да барам :lol:

Еден филм само ми го раскажувале а сакам да го гледам. Значи мислам дека 5 доктори или студенти експериментираат со човечкото тело, колку долго може да биде мртво и после пак го враќаат во живот. После секој различно раскажувал за смртта. Толку информации, се надевам на некој ќе му бидат доволни за да знае за кој филм зборувам :) .

Друг филм со Анџелина Џоли, некоја гатачка ја сретнувала многу пати и и ја предвидувала иднината. Цело време и велела дека ќе умре а оваа не и верувала. Бабата за да ја убеди и и претскажувала некои други настани. Џоли на крај сфаќа дека бабата е во право и натака не знам што се дешавало :) .

7. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    ^^Овој со Анџелина Џоли се вика Life Or Something Like It. Анџелина има улога на новинарка на која ќе и' претскажат смрт за 7 дена... Гледај го, интересен е :)

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    ^^
    Првиот се вика flatliners и е многу интересен филм

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Да да Нелче тој е :) а Биттерсвит не е тој некако друго се викаше знам дека насловот му е од два збора.

10. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Едит: Биттерсвит да да тој е, расеанка сум па мислев еден друг филм барам :D

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Вчера на сител гледав еден филм , се работеше за 3 женски и 2 машки , и тие заедно одат да студираат и се кладат кој од нив двајцата ќе спие со повеќе женски . И ќе ги искотистат овие 3ве , и едната ке го намести едниот за силување. Го фатив од пола и незнам како се вика , ве молам хелп ! :)

12. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Пред 2-3 години го гледав филмов на А1 мислам дека и од средина негде го фатив
    Беше со едно мало дете имаше околу 6-7 години и беше многу болно ама незнам од што . Имаше помало братче и после на крајот од филмот детево умре , дедо му му направи бел ковчег .. Така нешто

14. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Еве еден филм што доолго време го барам :)
    Значи го имам гледано многу одамна, може има 7-8 години незнам точно, можеби и повеке, али сепак одамна беше така да незнам дали некој би знаел :worried: али ај да пробам
    Значи дури не ми текнува дали филмот беше италијански или англиски :D мислам дека беше англиски али не сум сигурна..приказната, па и не се секавам многу, толку време помина, али беше нешто околу едно девојче слатко со опавче на косата и умре незнам како, и после беше како ангел, и мислам само мајката можеше да го види..и оно со неа идеше секаде и за рака се држеа и си збореше со него, и на улица сите ги гледаа..и така се беше цел филм и на крајот мислам нормално девојчето отиде во рајот..односно духот негов..е сеа нели дух како дух штом е на земјата значи има незавршена мисија..така да незнам што сторија на крајот за да девојчето иде.. исто и незнам како умре..само знам една сцена, многу безначајна, ама тие 2 секунди уште ги памтам..беа во канцеларијата на мајката мислам и девојчево позади неа си потскокнуваше и викаше уно дуо тре куатро....уно дуо тре куатро.. :) и по тоа помислив дека можно е и италијански да беше..али можно е и само делот да беше таков..незнам..
    ако некој го најде би била многу благодарна бидејки стварно сакав да се потсетам на него :angel: :)

15. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    филмот го гледав пред година дена мислам дека на сител го даваа, се работи за една девојка(русокоса беше) е сега незнам баш како беше дали таа со своето семејство доага на одмор во шпанија или некоја др. земја незнам и се запознава со едно момче кое прекрасно тануцва салса мислам или некој др таков сличен танц и тие почнуваат да се срекават нон стоп за да танцуваат заедно, таа исто така обожаваше да танцува. но нејзините и сестра и не се согласуваа да биде со него и да танцува бидејки тој не бил за неа као демек незнам... на крајот имаше некој натпревар за танц на кој тие се пријавуваат и победуваат. последна сцена мислам дека беше како таа заедно со мајка и и татко и доагаат во еден клуб за танц, каде што таа танцува со тоа момче во кое таа се заљубува, а мајка и и татко и ја гледаат... хелп????

16. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
  17. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    да да да тој е лелеле фала ти ептен! :*

18. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.226
    Јас имам две прашања:

1. Едниот филм е со еден човек кој ќе го касне многу отровна змија и ќе го однесат во судска медицина да видат од што е умрен, а него само срцето ќе му биде запрено, се ќе зборува, ама никој не го слуша, изгледа како мртов. Па после ќе ја видат змијата во неговата опрема за голф. На а1 го гледав прен некој месец ама него фатив од почеток и не се сетив да видам како се вика на програма, ако знае некој...??

2. Овој го гледав одамна ама ми остави впечаток и секогаш кога ќе се сетам ме фаќа некој страв. Брачен пар имаа две деца, машко и девојче, машкото имаше околу 9 години. Имаше едно играче со конец и ноќта му го оставиле во креветот, во текот на спиењето тоа се задавува со конецот, вика по мајка му ама можот и вели “не е ништо остави го“ и оваа не оди, утрото ќе го најдат мртво. Но духот на детето ќе остане тука, ќе зборува со мајка му, таа ќе полудува, ќе сака да се самоубие заедно со девојчето за да одат заедно кај синот. Но нема да се убијат и така... ??? Имиња ќе ве молам ако знаете...

19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.704
    Допаѓања:
    116.397
    Reunion (1994)

Reunion (1994 TV movie)
    starring Marlo Thomas, Peter Strauss, Frances Sternhagen, Courtney Chase, Leelee Sobieski, Victor Slezak, Susan Kellermann
    IMDb review:
    The story revolves around a woman named Jessie Yates, who, with her husband, Sam, has three children, the youngest of whom, Jamie, almost dies at birth then later perishes in a tragic accident {{as you describe in your question}}. Directed by actress Lee Grant, “Reunion” shows how one family deals or attempts to deal with the death of a child~a son who makes ghostly appearances witnessed at first by Jessie then later by one of the children. The script manages to tiptoe then jump into a dramatic and ghostly thriller wherein an angst-filled woman becomes tempted to cross over to the other side of reality. Or is it insanity?

20. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.226
    Не е тој што го барам :(