Барам еден филм се раскажува за син од најголемиот човек на Индија мислам дека беше и неговите братучеди и незгодите во врска со девојките кои му се ветени, но тие не ги сакаат па најдуваат други за да ги заменат. Интересен филм е комедија и мјузикл има и пеење
Барам еден филм т.е. серија веќе подолго време,меѓутоа безуспешно,мислам дека ја даваа на а1 многу одамна,со девојче Сара, мислам немаше родители и ја чуваше баба и... тоа е се што се сеќавам ...
Едно семејство се пресели во куќа во која наеднаш се појавија многу змии. Ги пушташе тој што им ја продаде за да ја напуштат куќата . Татко му лежеше во болница... Им го уби коњот и направи да изгледа дека таткото на децата го уби... Не памтам многу од филмов, не го гледав многу на МТВ го даваа пред некое време...
^Од серија е, само не сум сто посто сигурна дали е од Arrow или од Teen Wolf глуми и во двете, па една од овие две е сигурно.
Даваа еден филм со еден лик многу ми е познат ама незнам како се вика многу личи на тој Нил Патрик во филмот се раскажуваше за една плава девојка и еден скитник , девојкава имаше многу лош брат , а тој скитникот свиреше рок, потоа оваа ке се омажи за тој што личи на Нил, па останува трудна од скитникот и накрај кога се пораѓа умира.. Скитникот во филмот се викаше Хит а девојката Кејт мислам...
Филмот е постар, се работи нешто за Египет и кралот Ра.Нешто во врска со богови, како се прават пирамиди и мачење на луѓето.Ра е всушност дете.Мислам дека филмот е негде околу 2000 снимен.
каде да го најдам филмот за реал мадрид даваа порано еден филм за реал мадрид кај што игра со барселона имаше дури и од нивните живот прикажано само незнам дали беше со епизоди неми текнува иначе филмот на телма го даваа ако му текнува на некој нека ми даде линк каде можам да го гледам цел филм
каде да го најдам филмот за реал мадрид Види дали е овој. На Телма порано го даваа овој ама нема врска со Реал. Дејството е во Англија.
каде да го најдам филмот за реал мадрид Да не мислиш на овој? http://www.imdb.com/title/tt0462501/?ref_=nv_sr_1
Прееска го фатив на ТВ1000. Се работеше за некое христијанско училиште и 3 девојки + едно машко (инвалид) кои веруваат во Исус и за што и да се случи тие му се заблагодаруваат. Во училиштето има и една Еврејка која порано била стриптизерка и тие се обидуваат да ја научат на добро. Една од тие 3 девојки ќе има другар кој е геј, и со цел да му помогне, таа ќе има односи со него и ќе остане бремена. А тие според религијата веруваат во тоа дека мора да останат девици до брак. Потоа Еврејката дознава за оваа случка, и тие две почнуваат да се дружат. Толку гледав само.. Ве молам ако знае некоја нека ми каже, ме интересира многу крајот.
каде да го најдам филмот за реал мадрид можеби ги имам гледано и двата и реал мадрид и жените на фудбалерите па да ми се мешаат оти знм дека играше реал и барселона и имаше двајца стари и потоа тој стариот умре па таа ан гроб му раскажуваше за реал а знам дека аимаше и жени знам една замина со ќерката го остави мажот а тој и имаше ланче и незе и на ќеркаму за да ги следи во ланчето имаше камера....