Филмот е прилично нов - хорор, се работи за брачен пар кој откако ќе добијат бебе почнуваат хороррите - не можат да спијат, таткото збудалува и сл.
пред околу 2 часа на сител 3 го имаше...само крајот го фатив и ми се виде интересен... некој случајно да не знае како се вика??
Барам филм го имав гледано поодамна ама не цел од половина негде.Значи на еден брод се одвива,бродот го напаѓа едно чудовиште,како октопод е ама нема она глава него е како змија само има пипци како на октопод.И сега така сите испоумираат бродот тоне и сл. и последни што остануваат се тројца: две машки и едно женско.И последно што памтам женското и машкото одат најдоле во бродот за да земат некои од оние моторите на вода што се возат,ама ке ги нападне тоа монструвон,па ке се вљубат еден во друг двајцава,ке има љубовна сцена,па ке се повреди машкото од змијата,ама на крај ке успеат да се спасат со моторчено на вода,па нешто нивниот другар ке ги издаде ( у смисал,ке направи нешто себично за да си го извади газот)и на крај мислам дека смо они двајца ке останат другарот ке им почине. Не сум сигурна дали е вака можда нешто сум испомешала со другите филмови,ама отприлика вака беше.Ај ако некој знае нешто вакво нека прати
Значии дечки барам еден филм многу одамна го иам гледано ама сега ми текна....Не памтам баш точно само знам дека се работеше за едно дете кое сеуште не е родено но го даваат ко дете пред да се роди да го види светот и он треба да одлучи далли сака да се роди или не или он треба да ги спои неговите родители да се роди од тие две нешто така беше содржината мислам и со него има еден човек цело време така постар мислам дека на М почнуваше името на детето ... Незнам што истрескав ама ве молам многу сакам пак да го гледам ако има некој да му текне ..
Тој оди во студенски дом и му даваат соба со еден цимер што воопшто не го поднесува. Цимерот само донeсува девојки, а овој сака да учи. Различни карактери, но потоа најдобри другари. До нивната соба има една девојка и на почетокот не можеше да ги поднесува, па се заљуби во мирниот, а овој другиот во неа Потоа станаа неразделни другари и имаа секс во тројка Мислам дека се викаше филмот Тројка ама не сум сигурна
Филмот го имам гледано на ТВ, ама поодамна беше. Млад брачен пар одат на нуркање, и кога завршуваат ги забораваат и си одат. Двајцата остануваат во сред океан без никакви шанси за преживување. Почнуваат да се караат после извесно време и на крајот ајкула ке го изеде момчето и девојката останува сама. И таа после извесен период ке го соблече безбедносниот елек и ке се удави. Така завршува филмот. Знае некој како се вика, баш би сакала пак да го гледам?