Еве ме повторно,па еве барам еден психолошки филм,незнам како беше и од што,луѓето почнуваат психолошки да полудуваат и насилно да ги убиваат луѓето,можеби и нивните најблиски,и одат во затвор.Една девојка,незнам,зошто,како истражуваше за тоа,открива едно,па друго и сл. Мислам дека подоцна ке и се придружи и едно машко и заедно ке откриваат.Не сум сигруна но мислам дека нешто ке има помеѓу нив,или пак можеби ке станат многу добри пријатели само.Небитно,имаше и еден простор во една зграда исполнето со графити,и незнам не се сеќавам но нешто беше во врска со оние лудите.И потоа на крај само знам дека машкото со палка за бејзбол ке ја убие девојката,или пак обратно.Важно знам дека некој некого убива од нив двајца меѓусебно бидејќи и тие се мрднуваат од памет Можеби не е вака,но се надевам ке ви текне нешто,па пратите ако ви текне
Zdravo ,sakam da prasam dali nekoj se sekava na eden film ko se vikase VESNIKARITE,vo glavna uloga bese eden decko taka plavkast mislam se vikase Kristijan Bill ,ili taka nekako slicno ,go imam gledano mnogu odmna i go barav na net ama nikako da go najdam ,a naslovot na filmot mi e malku specificen za preveduvanje ,ve molam dokolku nekoj znae za toj film nesto neka mi napise ..pozzz
Филмов ми е гледан пред 5-6 години ама ми има останато во сеќавање мислам дека од крај на 90', почеток на 2000-дити, така некако е снимен. Девојка, средношколка мислам дека е силувана или нешто така, против неа ќе се свртат најпопуларните во школо, мислам едната од нив и е поранешна најдобра другарка. И ќе ја начекаат една вечер и ќе ја нападнат и ако добро памтам косата ќе и ја исечат. Мислам дека се плашеше да прозбори за да не ја малтетираат, со нешто ако добро памтам ја уценуваа или и се закануваа. Девојкава на крај мислам дека се сели или така нешто. Имаше како кафеава косичка, некаде до под рамења, убавка девојка. Може не објаснив баш најдобро, ама толку памтам.
Имам гледано сличен, правен по вистински настан ама девојката умира на крај, ја дават во нејзиниот стан со јаже додека мајка и е на работа