Само памтам дека беше The Stalking of xxxxx (името на жртвата). Истиот случај го прикажуваа во една епизода на Deadly women.
Никако не се сеќавам на еден филм што го гледав поодамна... Филмот беше во три дела-хорор и го даваа на телевизија мислам дека беше на а1 Се работеше за семејство со мало дете и таткото мислам дека прифати работа да биди чувар на хотел преку зимата и сега во тој хотелот има дешавки баѓи нешто као фигурите од зеленика оживуваат лулашките сами нишаат таткото почнува да гледа духови и се повеќе да се поврзува со нив... Знам дека одма ќе помислите на The Shining ама не е тој...Овај ми беше првиот хорор и баш би сакала да го гледам
Тој ќе да е...Ама вака по трилерот што гледам ист е како The shining,сепак ќе го гледам враќа спомени на непроспиени ноќи хахах Фала ти многу!
И двата се правени по истоимената книга на Стивен Кинг, со таа разлика што тој не бил воопшто задоволен од филмот на Кјубрик додека самиот го напишал сценариото на тв серијата, а и се појавува во камео улога Мене и филмот и серијата ми се допаѓаат, и благодарам Be-yO-nCe и jok што ме потсетивте на серијава, сега ќе ја побарам да ја симнам
Барам филм од кај имам фатено само една сцена... Двајца другари лежат на подот додека една плавуша им игра а третото другарче седи на креветот... Мислам дека дечкото на креветот беше геј... Толку видов ако некоја го препознае ќе и бидам многу благодарна.
Барам да ми препорачате некој филм поврзан со религија, со интриги, загатки, сплетки. Сличен на Ангели и Демони, Кодот на ДаВинчи, Последниот темплар, Национално богатство инт итн. Во тој стил.