Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Барам филм

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од stefanijata, 7 јули 2010.

1. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Тој е. Фала многу, најмногу. :*

На calliope му/ѝ се допаѓа ова.
  2. horangirl

horangirl Нов член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Барам еден филм , го даваа скоро на Алфа . Го фанав на средина и мноогу сакам да го најдам . Значи се раскажува за една девојка ,плавуша е , не ми текнува името ама беше некако на б . таа е некако како криминалец и краде коли . како мала сестра и и татко и умреле во кола но така направил татко и , бидејќи toj е многу лош и намерно направил така за да се убијат сите но таа се спасила. и сега таа се тепаше со еден детектив а утрето тој дететктивот и уште еден детектив отидоа кај неа дома да пијат текила а она самошто влезе дома и кога се заврте нејзиното момче беше мртов цел исечкан на парчиња, тони се викаше . ппосле неа ја прогонуваа дека она била убиецоти она отиде кај една другарка и таа другарката отиде во еден нов ноќен клуб и диџејот ја киднапира и ја мачеше . некој? ;)

3. EleonoraLovato

EleonoraLovato Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    676
  4. dence

dence Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    24
    Само што гледав на телевизија еден филм,ама веќе при крајот го фатив.Нешто тие се коли,хелихоптери,камиони ама се претвараат у роботи нешто ги викаа автобати а можеби и вонземјанио и таму се борат сакаат да ги уништат луѓето,но има и добри и таму се бореа нешто.Требаше едно момче една коцка да стави во градите на еден добар автобат и тогаш лошите умреа. Ај некој ако знае како се вика филмот..

5. Paradox

Paradox Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2014
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    220

http://www.youtube.com/watch?v=ejxQOv53lXs да не мислиш на трансформери?

6. annadeni

annadeni Активен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    5
    Nemozham da najdam eden film..se raboti za edna zenska opsednata so moda i se toa i na kraj odi vo vojska i vo nishto ne se sklopuva no na krajot neznam nekako pocnuva so vezbi se druzi so site i uspeva vo se mozhe pomosh ?

7. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    http://www.imdb.com/title/tt1034320/
    овој да не е ? :)

8. annadeni

annadeni Активен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    5
  9. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Дали постои некој филм во кој деовјче од никакво станало совршено.Во смисла пр била дебела па ослабела,или п астанала успешна..или па се сменила на поубаво и го фатила посакуваниот дечко??? Се надевам дека посоти некој ваков филм,ми треба за да ми дигне мотивација.... :( :lol: :$ :devil:

10. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    На stojanovskata му/ѝ се допаѓа ова.
  11. horangirl

horangirl Нов член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Многу е добар филмот, максимален ризик се вика :))

12. dence

dence Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    24
    Јас барам еден филм го гледав пред 2 години на тв...тинејџерски филм таму има една девојка и другата сака да ја уништи,и знам дека имаше една сцена,таа и ја исече мајцата кај градите,а утредента сите девојки носеа такви мајци...ај ако знаете кој е филмот кажете ми :)

13. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
  14. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    ^Mean girls беше мислам.

15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Еден филм одамна ми е гледан, пред добри 6-7 години можда. Главна улога беше девојче, уметничка лизгачка, чија мајка била исто многу успешна во тоа и е почината, па сега таа сака да успее во тоа. Пред важен натпревар од љубомора една друга натпреварувачка ја повредува при вежбање, со лизгалката ја исече мислам дека по ногата. На крај девојчето сепак успеа да собере сила и покрај повредата да победи на тоа натпреварување. Толку ми текнува, ако некој знае кој е филмот нека ми пише, сакав пак да го погледнам.

И друг филм, исто мислам дека не е комерцијала пак. Се работи за пар чие бебе при раѓање ќе биде продадено, а нив ќе им соопштат дека детето е мртво. Мајката како да знае дека се прелажани не може да се помири, му говори на сопругот дека е сигурна дека детото е живо, а тој мисли дека од големата болка почнува да полудува и не знае што зборува. На крај мислам дека се дозна вистината.

Ако некој знае за кои филмови би можело да станува збор нека ми каже, одамна ми се погледнати, ама баш сакав да ги гледам пак.

16. Milky.Way

Milky.Way Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    72
    Барам филм кој беше на Fox Movies во Петокот во околу 19 часот... Американски филм...Беше во модерно време ама во среднината кадешто на почетокот се одвиваа дејствата се облекуваа вака:
    http://2.bp.blogspot.com/-3gOzPxRztnY/T ... tern38.jpg

На почетокот на филмот раскажува дека секој маж морал да има барем 3 жени и што повеќе деца за да го сметаат за успешен. Жените ги мажат уште на 14-15 години.,.,
    Главниот лик е жена која е сопруга на маж со 8 жени и 58 деца. Има доолга руса коса, која најчесто и е во плетенка, но подноцна ја крати. Таа има 5 деца. Кога 12 годишната ќерка е силувана, мајката и помага и го брка тој што ја силуваше... Подоцна доознаваат дека ќерката ја повредила раката, и затоа семејството го посетува социјална работничка. Мажот сакал се ова да биде скриено од јавноста зошто би било срамота... Никој ништо не и кажува и веднаш е избркана... Пред да си оди, мајката на девојчето и се приближува и така социјалната работничка дознава дека нешто не е во ред(мајката не кажа ништо). Некој ја видел мајката како зборува со социјалната работничка и таа е избркана заедно со нејзините 5 деца во стара куќа пред распаѓање. Една вечер на мајката случајно и падна фенерот и куќата се запали.
    Таа со своите деца бегаат и одат во градот. Таму од социјално им даваат пари, место за живеење и школување за децата(кои не учеле до тогаш). Мајката крати косата... Последно што видов е дека нејзината најстара ќерка(16) се јавува кај момчето(17) и тој бара кола од другар му, за да ги посети... Инаку нив не им е дозволено да се венчаат...

17. Milky.Way

Milky.Way Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    72

Ќе се самоцитирам зошто конечно ми одговорија на YA и го најдов!! In God's country бил ‘ :lol:

18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. CocoLady

CocoLady Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    159
  20. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Фала ти за трудот и помошта, ги погледнав ама мислам дека не се овие. Барам на нет пола саат, филмот беше значи она оди по стапките на мајка си, пред најбитниот момент една соперничка ја повредува, паметам само една сцена пред натпреварувањето она заспива на прозорецот и како да успева да комуницира на еден начин со мајка си и да си ја врати силата, па утредента повредена успева да лизга одлично и победи.
    Барам листи со сите филмови поврзани со уметничко лизгање, најдов слични, ама овој никако да го најдам, мислам дека е постар филм. Ќе побарам уште, се надевам ќе најдам, не се откажувам :(