Де де сте слушнале за печатни грешки?ф и г се наогјаат едно до друго на тастатура па од таму и грешката. Што се однесува до филм пробај со Cruel intensions .Не е типичен лимонада филм а носи убава порака
Ако си за типични тинејџерски филмчиња: Mean Girls, She's The Man, What a Girl Wants, John Tucker Must Die, Picture This, Sleepover. Кој и да избереш од овие, ќе ти се допадне
Знае ли некој како се викаше филмот со девојка која се занимава со уметничко лизгање, нејзините родители се богати или таткои нешо се кадидираше за прецедател....она имаше момче ама нејзините се противеле бла бла бла нешто така беше случката....?
Знам дека прашањево не е за тука,ама не знаев каде да прашам.Да ми даде некој линк за спуштање на филмот LOL,ако има?
Има еден нов српски филм.За една соверемена двојка.Мажот ја изневерил неколку пати и сега оваа си нашла љубовник. Инаку имаат син. И сега таа сака да го напушти мажот и ама тој не сака да се развдат.И нејзиниот љубовник најмува човек за да го убие мажот и.Ама не го убива.И сега нешто беше со руски рулет и не сватив баш.Ако ве потсеќа на некој филм пишете лп! Фала од напред..
Не си ти глупа, напнаа со сценава како да нема друга и друг филм на светот. Што е најтрагично пола од тие што ја постираат ни се запрашале кој е филмов да го погледнат. Да не брчам, филмов се вика Finding Neverland (2004) и е убаво филмче го препорачувам да го гледаш ќе ти се допадне. http://www.imdb.com/title/tt0308644/
Да ве прашам некој да не знае како се вика еден филм за еврите во 2та светска војна? Некоја листа.. незнам точно како се вика ама некоја Ш-------- листа! НА Ш се вика листата ако знае некој нека пиши Плис многу сакам да го гледам Филмот!