Пред малку имаше филм на сител3,се збори за некој советник во школо Сем Ломбардо,кој се договара со две девојки Кели и Сузи да лажат божем ги силувал за да можат да добијат пари од мајката на Кели.Еден полицаец открива дека тројцата имаат договор,а незнам како потоа излегува дека и тој бил во некој договор со тој Сем.....Тоа е накратко па ако тму екнува на некого нека го пише името на филмов!
Неможам да најдам еден филм..Се работи за Хорор филм какоо има една девојка во која се вљубува зомби машко а инаку целиот свет е таков претворен и таа со љубов успева да го врати во нормала да биде човек и така останатите учат од нив и сите стануваат луѓе ..ако некој го има гледано нека каже неможам да го најдам
Барам серија,порано пред сто години ја емитуваа на МТВ1. Главна улога е една богата,плава девојка и прикажани се сите згоди и незгоди што ги има во текот на средно школо,пријателствата, откривањето нови работи и сл. Беше преокупирана со тоа да е најпопуларна девојка во школото,си наоѓаше девојчиња што и беа `проекти` и им помагаше да се социјализираат ,татко и беше некој адвокат и знам дека на крај се заљуби во синот на женската на татко и,еден паметен,а непопуларен дечко. Тоа е се што памтам. А,името беше нешто смотана плавуша,паметна плавуша,поима немам како беше.
Waka-waka сигурна си дека беше серија? Бидејќи сценариово страшно ме потсеќа на еден филм - Eдит - Имало и серија, ама ја немам гледано јас
^ Да,тој е! Фала Мислам дека и филмот го имам гледано,ама серијава ми останала повеќе во сеќавање,знам секој распуст ја емитуваа.
Барам еден филм, научна фантастика, со еден дечко, секоја вечер сонуваше една девојка и сега појде да ја бара со една билијард топка 8 што му одговараше на секое прашање и на крај ја најде и испадна дека сонувал или нешто сл. Девојката беше плавуша, а тој имаше црвена кола
Луѓе ај кажете предлог некои филмови така тинејџерски да кажам, со кошарка, па љубов нешто парови од типот на Love & Basketball, нешто такво за релаксирање
http://www.imdb.com/title/tt1407061/?re ... lmg_act_13 Со кошарка е и е лесен филм за опуштање.Е сега главните ликови не се тинејџери но мислам дека ќе ти се допадне.
Zdravo ,sakam da prasam dali nekoj se sekava na eden film ko se vikase VESNIKARITE,vo glavna uloga bese eden decko taka plavkast mislam se vikase Kristijan Bill ,ili taka nekako slicno ,go imam gledano mnogu odmna i go barav na net ama nikako da go najdam ,a naslovot na filmot mi e malku specificen za preveduvanje ,ve molam dokolku nekoj znae za toj film nesto neka mi napise ..pozzz