Барам филм... го гледав како помала знам дека беа две девојки што живееа со нивните две мајки или баби незнам што беа и мислам дека се занимаваа со магија или нешто слично... И додека беа мали едното девојче замисли желба и рече дека никогаш нема да се заљуби а доколку тоа се случи да биде во маж со едно зелено и едно плаво око знаејќи дека тоа е невозможно... И откако ќе порасна едната ќе сака да избега од дома мислам за да се најди со дечкото но не сум сигурна баш дека така беше... односно незнам дали требаше да се најди со дечкото хахах но нема врска тоа и знам дека кога таа заминуваше се пресекоја двете на дланката и се фатија за рака во смисла да се посестринат некако... Па дечкото на оваа што ќе избега ќе сака да ја силува мислам но таа ќе го прободи ќе го повреди некако и ќе ја викни другата таа што се пресекоја да и помогни со магија некако... И потоа не се сеќавам што беше точно но знам дека еден ден ќе се запознае со еден маж што ќе има едно зелено и едно плаво око и ќе мисли дека тоа не е возможно и знам дека ќе се венча со него и мислам дека филмот завршува на Haloween night. Каде нивното дете и таткото ќе се преправат... Happy ending има да не знае некој како се вика филмов?!
Девојки ајде кажете уште некој ваков филм, не можам да најдам сама. Не мора да е тинејџерски, така љубовно нешто со кошарка така нешто Инаку бјути го гледав, преубав е стварно
Вака, се сеќавам на еден анимиран филм што го гледав поодамна. Се работеше за едно слонче што ќе најде едно глуварче, па ќе слушне некој глас и ќе сфати дека тој глас доаѓа од глуварчето. Всушност во него имало цел свет (не знам точно дали беше со човечиња или нешто слично), после ќе почнат да зборуваат и само ова ми текна. Ако некој го знае нека ми пише, благодарам однапред..
Епа не е баш за филм сега ова... имаше еден статус и беше како нешто толку ниско паднавте што и x почна да ви завидува... е ова х што е хахахах ако му текни на некого нека пиши незнаев каде да напишам за ова па се решив тука
Ако ти е од помош - “If you have ever lost someone very important to you, then you already know how it feels; and if you haven’t, you cannot possibly imagine it.” ― Lemony Snicket, (The Bad Beginning)
Aj види овој да не е Interstate 60:Episodes of the road http://www.imdb.com/title/tt0165832/?ref_=nv_sr_1