хахаха и јас го гледам ама ни јас незнам как се вика хахах чекај сега ке проверам и ке ти кажам.. боже свашта отворив на програма и го пишува како игран филм
Дечки ај ве молам помогнете ми! Гледав еден филм кога бев мала 6-7 години и само ви сеќавање ми останаа неколку сцени а не можам да се сетам на името на филмот... Вака нешто беше: Во авион мало девојче седи до прозорецот а мајка и до нејзе...Таа нацрта срце на прозорецот, и после не се сеќавам како исчезна...После се сеќавам мајка и доби повик дека била во една просторија а кога отиде таму имаши нешто како голееми кутии...И после на крај го најдоа девојчето и кога се симнаа од авионот мислам експлодира...Ама стварно на ништо друго не се сеќавам... Сабајле даваа на сител еден филм Моторџика мислам се викаше...Како се вика на англиски?
тој со девојчето исто така одамна го гледав. Татко ѝ беше убиен, и во авионот беше и тој во ковчегот. Требаше да го пренесат. Таа си ја изгуби куклата и отиде да ја бара по авионот. Едни луѓе сакаа и неа и мајка ѝ да ги убијат. Точно, да, кога излегоа од авионот тој експлодираше. На друго не се сеќавам, а не па на името .. А пак би сакала да го гледам.
Барам еден филм со Силвестер Сталоне и со формули нешто беше. Исто така ако можете да ми препорачате некој сличен на Сината Лагуна или на Островот на Ним. Некој такви сакам, со остров,романтични,авантуристички
Го знае ли некој филмот сабајлево што го даваа на сител после куќата на анубис?? Дејството се случува во втората светска војна и се работи за едно дете што најде едно јајце и од него испадна "мало чудовиште" и детето го одгледа и на крајот го пуштија во езерото и војниците сакаа да го убијат а детето пробуваше да го спаси.