Да не беше филмот со една жена која стапува во контакт со својата биолошка мајка и мајката доаѓа кај нив дома. Па сака да остане и ја убива бебиситерката за таа да го чува бебето. Па се обидува да го заведе сопругот на ќерката. Ќерката на крај ја убива туркајќи ја од терасата. Ако е тој, никако не можам да го најдам како се вика Знам само дека е ТВ филм од крај на 80ти-почеток на 90ти.
Еден филм,се работи за еден од можните начини за крајот на светот,како луѓето мислат на секакви причини кои би довеле до крај на светот но најголемата закана е премногу зближувањето на месечината до земјата...Го даваа неодамна на Фокс мувис филмот,па ако знае некој како се вика,ќе му бидам благодарна
Baram eden film so mech vo kamen. Vo filmot imase i malo dete koj blagodarenie preku edna vrata premina vo svet vo koj imase kralstvo i mu pomagase na princot da go pobedi losiot vujko i da se spasi od robstvo (bese vrzan so lanci i go izmacuvaa) ... Na krajot princot go izvadi mecot i mu pomogna na deteto da se vrati vo svojot svet.
Пробај A Kid in King Arthur's Court? А како и да е, барем од општа култура треба веднаш да знаеш дека станува збор за Ексалибур, Кралот Артур.
Да не е овој http://www.imdb.com/title/tt1227637/ во два дела е и мислам дека сега брзо го имаше и на AXN
Девојки дали некоја од вас знае каде би можела да го најдам македонскиот филм за Солунските Атентатори за симнување?
^ На тракермк има пакет македонски филмови, таму го има и овој. Повели линк. Ако не си зачленета, зачлени се, интересни работи ќе си најдеш
Леле Ана, благодарам, ПРЕМНОГУ! Не само шо го најдов филмот, туку има и еден куп други Македоснки филмови, серии, прикаски. Морав да ти се заблагодарам
Барам еден филм подолго време.. Се сеќавам на некои детали од содржината. На пр. на почетокот знам дека почнуваше да зборува една девојка која секојпат кога ќе се разбуди не знае кој ден од годината е, колку време спиела и сл. па почнува на ѕид да си забележува. Потоа запознава една жена која е како нејзин психолог која наводно ја сместува во ментална болница каде запознава уште три-четири девојки кои се исто така психички болни, за на крај да дознае дека сето време таа имала multiple personality disorder ( не се сеќавам на преводот, ваљда разбирате ). И дека таа всушност била сите тие жени, па дури и психологот била една од нејзините повеќе личности. Не се сеќавам на крајот но, беше доста тажен и мелахоничен ако некој знае нека прати линк.
Пред некој ден ми текна на еден стар филм... Група на луѓе изнајмуваат соба во подрум на една бабичка, демек ќе вежбале како бенд, но всушност копаат тунел до една банка. Не знам што точно се случи, но знам дека на крај сите еден по еден умреа и сите тела случајно на истиот брод беа фрлени.