Неќни гледав еден филм на вис...Филмот почна со еден погреб на човек и раскажуваше дека за неговата смрт се виновни 3 мажи и 3 жени...Iмаше четири сестри и трите беа веќе омажени имаа мажи во куќата а едната се викаше Ива и немаше дечко и овие тројцата мажи сакаа да и најдат маж и отидоа во некој бар или облажовалница и таму видеоа еден и му покажаа слика ама тој кажа зошто му ја нафрлат девојката да не е од лошите сестри праша и отиде...После заспав и не видов натаму...Во 12 часот вечер на вис го даваа ...Незнам како се викаше филмот ако некој зане нека пише
Пред неколку години на некој српска или хрватска телевија гледав еден филм, каде студенти ке одат на екскурзија со едни наставниции директор. Целата екскурзија и беше со глупости. Се сеќавам само кога на една наставничка во колачите и ставија нешто и таа целата се мрдна и отиде кај директорот и завршија во кревет.Имаше еден дебел од училиштето, ги шетаа во еден парк и имаше статуа и оган во нејзе и овој дебелиот застана со тоа се наведна Спојлер п*дна и се запали . А ниеден глумец не запамтив Се надевам некој го знае
Леле јас не знам како се вика еден филм, како приказна е, пред година некаде на телма мислам дека го начекав, со една девојка која нема да може да рече НЕ на никој, клетва ке има, и треба да се омажи за принц во кој е вљубена, и ке треба да го убие заради клетвата нешто така Од глумицава никако ликов не ми иди, се мачам да ми текне која беше. Смешно но ми се гледа баш оваа детска бајка. Ако знае некој ептен ке ми го направите кефот
Завчера гледав еден филм на А2. Не ни го фатив одпочеток не ни го догледав. Ама од тоа што гледав имаше една девојка Џанин се викаше и многу сакаше да скија. И така скијаше, скијаше стигна до Светски куп ама еднашка се возеше со точак и ја удри кола. И се во болница ова, она и така и беше намалена способноста за движење и одеше на вежби нешто ваму таму и јас се успав .И не го догледав Знае некој како се вика, ме заинтересира да го догледам сакам.
Смејте ми се ама ств. се заинтересирав што ќе се случи на крај Ај додека сум тука уште еден да ве упитам: Го имаше на СкајНет пролетоска имаше 3 другарки на работа све заедно и ај ќе зимаат часови по танцување.И отидоа 3тите и сеа овие 2ве се прчат тој убавиот инструктор да ги избере ама тој ја избра третава, најприроднава да игра со него а таа малце шантрава беше во нозете. И ја зема ја тренираше редовно и сега знам еднашка играа на песнава: http://www.youtube.com/watch?v=QvfFtMuQ ... re=feedlik Знам јас одовдека ја слушнав пази сеа песнава од 2000 или од 1999 ама јас у 2010 ја дознавам бог да чува сум. И добро играа,се спремаа и на крај беа во некакво такмичење и победија мислам и сега не знам на крај се земаа или не? Ај помош малце не можам нигде да го најдам.
Имаше прееска на некоја програма (незнам која не загледав еден) филм со зебра, Сум го гедала и др пат ама нз како се вика. Фимов цело време се работеше за зебра што се трка со коњи, иде на трки за коњи така нешто..
филмот се вика never tell me never и е вистинска приказна на Џенин Шепард. http://www.imdb.com/title/tt0138652/ Поздрав
Не пишувајте постови од типот Тој е!! Фала многу!!! и.т.н, само стиснете на копчето ми се допаѓа, да не се полни темата со непотребни постови и да губи од прегледност.
И мене ми е гледан овој филм ама незнам како се викаше Зебрата се натпреварува со другите коњи и накрајта ќе победе на трка Како ли се викаше
Долго време барам еден филм и никако да ми текне како се вика. Филмот е за едно семејство(црнци) кои се преселуваат во една куќа која на почетокот делува идеална и со текот на времето почнува да се распаѓа. Филмот е комедија и многу е интересен. Фала многу однапред
Не е тој . Колку што се сеќавам глумецот(таткото) беше малку дебелкаст и мислам дека е понова година филмот.