http://www.youtube.com/watch?v=4CEDJjeyzb4 Барам некој ваков сличен филм.И дали некој знае ,како се викаше филмот кој го даваа минатата сабота на Сител,вечерта.За 3 машки кои се препваија во жени.Со КОК и ДОГ.
Ако знае некој сличен филм на Три Метра Изнад Неба...Многу добар филм и 1 и 2 но ми треба некој како почетокот на првиот односно лош дечко и добра девојка али да се закачкаат и такви ствари..знаете некој таков ?
Сликата не е сцена од филм, туку од песната Seek Bromance. Провери 3:22 минута http://www.youtube.com/watch?v=Jrd25gjyDhE
Кога бев помала гледав еден филм,фантазија беше и еве сега ми текна на него да го гледам ама не се сеќавам како се викаше. Дејството беше во минатиот век и неколку пријатели тргнаа на патување.Не знам како точно беше но мислам дека стигнаа до центарот на земјата и открија дека таму живеат луѓе. Се сеќавам и дека одеа низ најразлични пештери,карпи.....help?
Сестра ми гледала некој филм на МТВ 1 пред неколку вечери. Во филмот биле 2 мажи браќа, кои оделе по свадби и заведувале девојки. Спомнувале нешто бравило бр.3, правило бр.28, правило бр 193... Еднаш на една свадба си нашле и двајцата девојки ама едната од девојките била мажена, додека другата со едниот веќе планирала и свадба. Тој баш и не ја сакал, ама подоцна се заљубил во неа. Додека пак овој другиов се заљубил во сестрата на оваа девојкава. Другава девојка(маженава) била оваа глумица. Ако може некој да ми каже како се вика филмов? И со превод ако го има..?
Значи филмов го гледав синоќа.Почна како еден дечко сака да се смири со девојка му и после си оди со кола накај дома и на тел. му ѕвони една жена и му вика дека била киднапирана.Па он отпрвин не и верува ама после иде со телефонот у полиција ама неможат да го сослушаат.Па после и сини и ке го киднапираат бидејќи несакала да каже каде е маж.Па после и него ке го фатат а иначе киднаперите биле полицајци и он ги снимал додека убивале двајца дилери и им го земале пленот .Па ке идат киднаперите во банка ама таа жената ке му каже на дечкото и он пред нив ке ја земе снимката па ке го бркаат и он ке бара разменаза семејствоо за он да им ја даде снимката.Ама ке го фатат и послем еден од добрте полицајци оној што не му обрна внимание па со дечкото мислам Рајан се викаше ке ги убијат киднаперите а еден ке го затворат и жената со сини и и маж и ке ги ослободат. Знаете ли како се вика филмов
Го барам филмот The Parent Trap го имам гледано одамна но сакам пак да го изгледам ама неможам да го најдам :\