Девојки пред некој ден читав една книга и многу ми се допадна но мајками случајно прочитала некој дел и ми кажа дека имало и таков филм..е сега се работи за Али и Ноа во книгата тие како се запознаваат и се вљубуваат на 15-16 години и поминуваат заедно цело лето и ја губат невиноста потоа се разделлуваат бидејки Али се сели од градот и повторно му се враќа по 15-тина години нешто така и потоа тие се наоѓаат на крајот во стречки дом но Али не се сеќава на Ноа..краток дел.. инаку книгата се вика Страниците за нашата љубов..ако некој знае нека каже
Барам епизода всушност. Да не знае некој која епизода/сезона од Sex and the city е сцената кога Кери легнува со Big во хотелот и го изневерува Ејдн?
Во Петокот околу 22:00 на Атлас Тв имаше хорорче. Да не знае некој како се вика? На остров живеат едни. Машко и женски несакајќи ја прегазуваат Софи, сестрата на нивната другарка. После духот ја опседнува сестра си и оваа е решена да открие. што се случува. После незнам кој ја убил и другарка ѝ. Дуфа прича. На крај полицијата прегазува еден од нив. И така утредента сите заминаа од островот освен еден стар чудак.
Ако знае некој кој филм е ова? Некаде прочитав дека ова што пишува на сликата девојката не го ни кажува во филмот, не го барам поради тоа.
Другарка ми, ми раскажуваше за некој авантуристички филм со неколку велосипедисти како се загинале,доживуваат многу случки..да не знае некој за кој филм станува збор?
Ај некој ако знае добар филм сличен на Combustion или Tros metros sobre el cielo не е битно дали е шпански