Се работи за еден човек кој кога оди дома ја гледа жена му како го изневерува, и изнервиран се враќа во својот автомобил. Но, таму, ќе виде црнец кој што сака да го ограби, со пиштол в рака.. Потоа заедно двајцата продолжуваат... Потоа решаваат да ја ограбат фирмата каде што работи првиот што го спомнав. Се организираат и одат. Ги земаат парите и првиот, го открива лицето на камерата и му зборува нешто на газдата од каде што си замина.. И така натаму Иначе комедија е филмов Ако ме разбра некој за кој филм станува збор, го честам
Барам филм... Двајца другари...еден среќно женет ,дечиња со кариера,а другарот тапчо со вулгарен речник и еб*и ветар Двајцата си љубоморат еден на друг,фамилијарниот сака да е слободен а слободниот сака фамилија и кариера Еден ден излегуваат ,се пијанчат и на крајот од денот мочаат во фонтана и така си ги мењаваат улогите и настанува хаос
Јас барам да ми препорачате филм Ми се гледа нешто романтично, ама тужно, да ме расплаче Некоја убава тинејџерска љубовна приказна
Може некој да ми даде линк од филмов да го спуштам за гледање? Го барав на thepiratebay и kickass но ми излегуваа други линкови.