Жени не ми текнува како се викаше филмот, децата шо ќе ја украдат куќата на Парис Хилтон ај нека ме просветли некоја, трејлер да ми дај
Често гледам слики на еден тумблр профил што го следам од овој филм или серија и ме интересира кој е?
Прашањевo можеби не ми е за овде.. Сакам да го гледам филмов Sharpay's Fabulous Adventurе ама со превод.. Некоја онлајн страна или сл?
Па ќе си симнеш и превод со него, сега на македонски не знам баш колку ќе најдеш, но на српски или бугарски сигурно има.
Не знам, така само еден краток инсерт имам гледано и не знам баш да ти кажам колку е интересна. Ти ако сакаш почни да ја гледаш, па ако не ти се чини добра, слободно можеш да ја прекинеш
Имам гледнао еден филм беше хорор ама не се секавам како се викаше се работи за една бебиситерка која оди да ги чува дечата и сеа во куката ке има еден кловн и на ва ке и биде чуден и децата ке ги праша и они ке и речат дека они немаат таква играчка и неш додека ваа се јавуе на тел тој ке стане кловнот и ке сака да ги убие и вие ке испадната од куката така неш беше филмов. Некој да не го има гледано знае како се вика?
I use eden voj go imam gledano moz bese vo februari na Fox go davaa filmov ama samo do pola go gledav. Se raboti za edna zenska i sea vaa preku oglas naoga stan i odi ko zgarada bese voa i sea tamu na recepcija srekava edne mazi voj ima kuce i kuceto ke ja kutne i taka nes bese i vaa ke se zaljubi vo mazot. Vo stanov zivee so manekenski i oni ke i pomognaat za toj da go osvoi ke go gledaat celo vreme so dvogled oti on zivee odma sproti niv. I sea oni ke se bacat itn ali posle vo filmov se slucue sosema drugo. Dodeka ednas go gledaa so dvogledot dojde edna devojka i seqa voj ja ubi devojkata. E do tuka go imam gledano nekoj da ne znae kako se vika??
1. 10 things i hate about you 2. Maid in Manhattan 3. Crazy, stupid love 4. Letters to Juliet 5. 27 Dresses 6. The Proposal 7. How to Lose a Guy in 10 Days 8. The Ugly Truth 9. The Wedding Planner 10. The Devil Wears Prada 11. Bride Wars 12. No Reservations 13. He's Just Not That Into You 14. Just My Luck 15. When in Rome Болдираните ми се најинтересни.