Последен филм што го гледав е... И кратка рецензија Го гледаше ли некој филмот на Сител синоќа од 22:20 (мислам беше), ако може да ми каже како се викаше и во кратки црти дали е добар? Имав намера да го гледам ама не успеав и криво ми беше.
Последен филм што го гледав е... И кратка рецензија Groundhog day A weatherman finds himself living the same day over and over again.
Ееее да да, тоа беше поентата на филмот. Знам дека кога ја гледав рекламата ми се чинеше многу интересна и после заборавив за што беше. Фала ти.
барам еден стар хорор филм се работи за едни деца кои имаат плава коса и имаат натприродни моќи и убиваа луѓе
Барам некој интересен романтичен филм, само да е на некој друг јазик, не на англиски, и тој филм да не е Tres Metros Sobre El Cielo. И да има превод барем на англиски/ српски, зошто не стојам многу добро со други јазици.
Rrrr- француски филм, комедија (дефинитивно вреден за гледање, навистина пресмешен) Que se mueran los feos- шпански филм, комедија.
Pazze di me - Италијански ( комедија ) Bride & Prejudice - Индиски ( драма-романса ) Aashiqui 2 - Индиски ( драма ) Kabhi Alvida Naa Kehna - Индиски ( драма ) Нема да згрешиш кој и да го одбереш, само да напоменам дека индиските се повеќе за плачење
Amélie ако го немаш гледано, обавезно да го гледаш! Француски филм е, и не е нешто којзнае што романтичен, ама ептен е позитивен и необичен.